marina Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 warszawka!!! nie zapomnijcie o mnie, prosze mnie powiadomic kiedy i skad wyjezdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Byłby ktoś chętny na wcześniejszy wyjazd i zwiedzenie zamku w Książu :icon_question: No to jednak jedziesz :buttrock: super! Ja chcę z Janek wyruszyć coś ok. 7 rano, więc by pasowało. W końcu piąty raz powinno się udać :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja chcę z Janek wyruszyć coś ok. 7 rano To jest środek nocy! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 No to jednak jedziesz :buttrock: super! Ja chcę z Janek wyruszyć coś ok. 7 rano, więc by pasowało. W końcu piąty raz powinno się udać :biggrin: pozdro Czytasz mi w myślach, dokładnie o tej godzinie chciałbym wyjechać. To jest środek nocy! :icon_eek: I dlatego jedziesz przez Kraków :icon_razz: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Wy to macie dobrze o 7 wyjedziecie, nasza ekipa jak sie uda to wyrobi sie dopiero na 6 ale popołudniu :banghead: :lapad: ale i tak mamy zamiar dojechać w piątek. Ze też nasz funfel też :crossy: musi w tym dniu ślubować i w związku z tym trzeba mu zapewnić paradę, i blokowanie skrzyżowań. Na miejscu buzi buzi dobranoc i spać, a znając życie Dareczek to o 5 rano będzie robic pobudkę na kawusię :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 .... a znając życie Dareczek to o 5 rano będzie robic pobudkę na kawusię :icon_eek: Jak nie chcesz sobie nagrabić u gospodyni, to lepiej cichutko tą kawę o 5 rano rób... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 warszawka!!! nie zapomnijcie o mnie, prosze mnie powiadomic kiedy i skad wyjezdzamy Pamiętamy, pamiętamy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) No to zaczynamy już „odcinać” dni w kalendarzu. :buttrock: Teraz pytanie do Kierowniczki :notworthy: . Przyjmiesz jeszcze jednego pozytywnie zakręconego z plecaczkiem ? Do Naszego zacnego grona chce dołączyć brat znanego nam mirasa69, jednostka niezalogowana na FM, dosiadająca trampka 650, spokojna, opanowana, i przede wszystkim akceptująca atmosferę i klimat sssj. :crossy: Edytowane 18 Maja 2010 przez matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No to zaczynamy już „odcinać” dni w kalendarzu. :buttrock: Może nawet przestanie padać do tego czasu... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Może nawet przestanie padać do tego czasu... :icon_rolleyes: Przecież Z Wami zawsze pada ;) :icon_twisted: A warszawka niech pamięta też o mnie... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wolne mam już zaklepane i nastawiam się psychicznie na samotną, baaardzo długa podróż. Doczekać się nie mogę. :crossy: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Byłby ktoś chętny na wcześniejszy wyjazd i zwiedzenie zamku w Książu :icon_question: ja, ja, aaamoglibyśmy ruszyć w czwartek żeby nie tak wcześnie? :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 ja, ja, aaamoglibyśmy ruszyć w czwartek żeby nie tak wcześnie? :biggrin: ej no, bez takich... wstanę przed 7 ale na czwartek urlopu nie dostanę :banghead: a też bym pozwiedzała :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jakby mogło w tak starym japońskim gronie sprzętu chłodzącego zabraknąć? Tak więc zgłaszam się ja oraz niecna operatorka wrażego pomiotu marki ubermotorrad ;) 29 Ludwicjusz + Kasia Ludwik czy oby napewno będziesz? Słuchy na mieście chodzą że w tym czasie zlot Triumph-a jest organizowany a z tego co wiem to zawsze służbowo tam się musiałeś pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Słuchajcie, skoro Książ to taka atrakcja (no ładny, duży zamek) to można na następne spotkanie trasę ukroić. Po drodze jeszcze sie parę zakrętów znajdzie. Ale..... uprzedzam - w tamtych okolicach drogi są fatalne... dziura na dziurze, więc przyjemności za dużej nie ma... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi