Wopoz Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Piaffe - gratulacje no i wytrwałości w kwestii dokończenia. Srebrna Góra cały czas aktualna, nawet gdyby się coś w ostatniej chwili zawaliło - zadeklarowana rezerwa cały czas aktualna. Jeżeli Gospodyni dojdzie do wniosku że za ciężko będzie przyjąć SSSJ u siebie to przecież po zajęciach do Srebrnej zdąży na luzie i się odstresuje. W kwestii powyższych terminów - czerwiec. Pzdr. Aha - suplement. Peterek, Srebrna Góra, dolnośląskie, połowa drogi z Wrocławia do Kudowy, winkle też znam bo trochę tam pomieszkałem, 120 km od Jeleniej. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Wopoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ale na Mazurach też jest taka miejscowość :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Dla mnie termin nie ma większego znaczenia :-) Wybierajcie który chcecie dostosuje się. PS. Może zrobimy sondę co do miejsca i terminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Vitek... odciążymy gospodarzy i zmontujemy V SSSJ na śląskiej ziemi? Mogłaby być Pszczyna, pętla beskidzka i Żar... O ile będą chętni of course... PS Peterek ty zdrajco, ja chociać zachowałem V... ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Vitek... odciążymy gospodarzy i zmontujemy V SSSJ na śląskiej ziemi? Mogłaby być Pszczyna, pętla beskidzka i Żar... O ile będą chętni of course... PS Peterek ty zdrajco, ja chociać zachowałem V... ;) To też może być ciekawe, nowe trasy, nowe miejsce. Pytanie: kto upiecze ciasto orzechowe :icon_rolleyes: V-kę z "nogami do przodu" kupię jak dożyję 60-tki :biggrin: , czyli prawie dwie dekady pośmigam czymś bardziej dynamicznym :cool: :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Vitek... odciążymy gospodarzy i zmontujemy V SSSJ na śląskiej ziemi? Mogłaby być Pszczyna, pętla beskidzka i Żar... O ile będą chętni of course... PS Peterek ty zdrajco, ja chociać zachowałem V... ;) Popieram, ładne zakątki :crossy: (no i miałbym bliziutko :icon_razz: :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Chętnie pomogę Piaffe przy organizacji na miejscu ale nigdy bym się nie ośmielił zorganizować czegokolwiek co miało by zastąpić V SSSJ to brzmi jak herezja !!!!!. Mozemy w sezonie coś zorganizować,owszem ale to już na własny "koszt " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Kochani moi! Ponieważ nie umiem skonstruować jakiejś sondy z prawdziwego zdarzenia to proponuje żebyście wszyscy puścili po poście w którym będzie termin i miejsce. Potem się podliczy. Pora skończyć z tym bałaganem i coś ustalić!! Pełna mobilizacja!!Zaraz będzie wiosna, a tutaj tak wciąż nic nie wiadomo!! :rolleyes: Możliwości znacie. Proszę krótko i na temat. Pod koniec lutego zliczamy i decydujemy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jestem za Karkonoszami. Termin obojętny. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ok to głosujemy: Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Dopisujcie się. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Pszczoła - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Pszczoła - 18-20.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Pszczoła - Karkonosze Peterek - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Pszczoła - 18-20.06 Peterek - 18-20.06 Ze mną przyjadą jeszcze dwa motocykle (dwie osoby). Tak się im spodobały fotki i klimat spotkania (z moich opowieści :cool: ). Tak do informacji, aby wszystko dobrze policzyć. Edytowane 16 Lutego 2010 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Pszczoła - Karkonosze Peterek - Karkonosze kufi - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Pszczoła - 18-20.06 Peterek - 18-20.06 kufi - pozostałe oba terminy poza 18-20.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Pszczoła - Karkonosze Peterek - Karkonosze kufi - Karkonosze Wopoz - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Pszczoła - 18-20.06 Peterek - 18-20.06 kufi - pozostałe oba terminy poza 18-20.06 Wopoz - 18-20.06 :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi