Slawek4812 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Posiadam VN 800 (prześliczne) i poszukuję bratniej duszy ze swojego regionu za mieszkania - w lipcu planuję wyjazd do Norwegi - jezeli ktoś jest zainteresowany - to jest mile widziany - pozdrawiam - Sławek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 szukaj w gimnazjum skoro masz13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 szukaj w gimnazjum skoro masz13 lat opanuj się, przecież widzisz że pierwszy post gościa... ab ovo: proponuję popatrzeć, poczytać - przeglądnąć wątek wulkanów w dziale chopper/ cruiser, zajrzeć i przedstawić się ewentualnie w dziale vroc. może ktoś ma podobne plany i już o nich pisał jsz ps. te 13 lat trzeba "ręcznie" przestawić w profilu, program nie potrafi "czytać" daty urodzin Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 szukaj w gimnazjum skoro masz13 lat 13 lat to już gimnazjum :icon_question: Jak ta młodzież dziś szybko dorasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek4812 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 13 lat to już gimnazjum :icon_question: Jak ta młodzież dziś szybko dorasta. program jest do bani - 44 lata to troszkę więcej niż 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrs5 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 3 odpowiedzi i 3xspam.Kur¤%& ,ludzie macie dzial "przy piwie".Czy musicie zabagniac kazdy temat? Tak,wiem moje uwagi to tez off,ale nie moglem sie powstrzymac. Zeby choc troche bylo w temacie....Slawek,jezeli masz jakies pytania odnosnie norge pisz na priw ,co wiem to podpowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek4812 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 3 odpowiedzi i 3xspam.Kur¤%& ,ludzie macie dzial "przy piwie".Czy musicie zabagniac kazdy temat? Tak,wiem moje uwagi to tez off,ale nie moglem sie powstrzymac. Zeby choc troche bylo w temacie....Slawek,jezeli masz jakies pytania odnosnie norge pisz na priw ,co wiem to podpowiem. Pozdrawiam Dzięki Ci za zabranie głosu bo już myślałem że motocykliści mają problemy ze zrozumieniem tego czego czytają. Odnośnie Norwegi posiadam dość sporo wiedzę choć tylko teoretyczną - od znajomych którzy już tam byli - Dzięki ci za chęć pomocy. Zamieściłem post ponieważ chciałem poznać kogoś kto mieszka stosunkowo nie daleko i posiada motocykl który wręcz kocham VN 800. Nikogo takiego wśród swoich znajomych nie mam. Mam nadzieję że niedługo się to zmieni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dzięki Ci za zabranie głosu bo już myślałem że motocykliści mają problemy ze zrozumieniem tego czego czytają. Odnośnie Norwegi posiadam dość sporo wiedzę choć tylko teoretyczną - od znajomych którzy już tam byli - Dzięki ci za chęć pomocy. Zamieściłem post ponieważ chciałem poznać kogoś kto mieszka stosunkowo nie daleko i posiada motocykl który wręcz kocham VN 800. Nikogo takiego wśród swoich znajomych nie mam. Mam nadzieję że niedługo się to zmieni. Pozdrawiam Czy mógłbyś bardziej sprecyzować miejsce zamieszkania?Powiat,województwo,pewnie łatwiej było by Ci znaleźć towarzysza na wspólne wypady. pozdr PS. Też lubię VN 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek4812 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Czy mógłbyś bardziej sprecyzować miejsce zamieszkania?Powiat,województwo,pewnie łatwiej było by Ci znaleźć towarzysza na wspólne wypady. pozdr PS. Też lubię VN 800 zamieszkuję sobie koło Nidzicy - Warmińko mazurskie - praktycznie są to drzwi do pięknych mazur które co roku zjeżdżam swoją kawuchą nie miłosiernie. Towarzystwo na wypady jest ale nikt nie posiada najładniejszego sprzęta. Stwierdziłem ze zloty i imprezy motocyklowo - piwowe raczej mnie nie pociągają to przyznaję że trochę znajomych mi ubyło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zamieszkuję sobie koło Nidzicy - Warmińko mazurskie - praktycznie są to drzwi do pięknych mazur które co roku zjeżdżam swoją kawuchą nie miłosiernie. Towarzystwo na wypady jest ale nikt nie posiada najładniejszego sprzęta. Stwierdziłem ze zloty i imprezy motocyklowo - piwowe raczej mnie nie pociągają to przyznaję że trochę znajomych mi ubyło. pozdrawiam Byłem w ubiegłym roku.W tym pewnie też będę,to Cię odwiedzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qubusia Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Posiadam VN 800 (prześliczne) i poszukuję bratniej duszy ze swojego regionu za mieszkania - w lipcu planuję wyjazd do Norwegi - jezeli ktoś jest zainteresowany - to jest mile widziany - pozdrawiam - Sławek . Czy mogę w tym męskim gronie coś powiedzieć jako raczkująca baba… zwykle siedzę cicho i czytam… czytam z pokorą. Teraz wyczytałam, że zamieszkujesz w miejscowości będącej niegdyś terenem polowań królewskich oraz, że w okolicy tej występuje rzadkie zjawisko sufozji. A myślałam, że takie leje są tylko w Ameryce. Serdecznie pozdrawiam… W ub. roku zrobiłam prawo jazdy, szukałam i nadal szukam wsparcia duchowego na tym forum. Znajduję tu wiele cennych i rzetelnych informacji. Wyjazdy wyprawowe to moje marzenie. Pragnę do nich dorosnąć. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Czy mogę w tym męskim gronie coś powiedzieć jako raczkująca baba… zwykle siedzę cicho i czytam… czytam z pokorą. Teraz wyczytałam, że zamieszkujesz w miejscowości będącej niegdyś terenem polowań królewskich oraz, że w okolicy tej występuje rzadkie zjawisko sufozji. A myślałam, że takie leje są tylko w Ameryce. Serdecznie pozdrawiam… W ub. roku zrobiłam prawo jazdy, szukałam i nadal szukam wsparcia duchowego na tym forum. Znajduję tu wiele cennych i rzetelnych informacji. Wyjazdy wyprawowe to moje marzenie. Pragnę do nich dorosnąć. :notworthy: Gubusia, jeśli mogę zaproponować oprócz FM, "moje" forum :świetne, babskie, wspierające się...złożone ze śmiałych, odważnych i bardzo przyjaznych istot, a w dodatku śmigajacych tu i tam :biggrin: link: http://forum.gazeta.pl/forum/f,20544,Motoc...dziewczyna.html Serdecznie pozdrawiam, owad miodopędny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floydoo Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Hejka Sławku co prawda ja nie jeżdżę VNem ale VSem i troche nawet podobne te maszynki :-) ale mniejsza o to. Jeżeli planujesz wypad do Norwegi służe pomocą, z racji tego że mieszkam tu tzn w Norwegii gdzieś pomiędzy Oslo a Drammen, jeżeli natomiast masz ochotę pożądnie zaliczyć Skandynawię to zapraszam na pierwsze dwa tygodnie lipca, wtedy to wybieramy się z chłopakami na Nordkapp (he he ja już zaczęłem walkę o urlop :-) musi się udać) jak się zdecydujesz to bedzie fajnie a jak nie to i tak mimo wszystko zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi