V12 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A o Suzuki LS650 Savage ma ktos jakieś zdanie ?? Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 tak, wszyscy którzy poprzednio o nim pisali. wyszukiwarka po prawej u góry. na początek możesz zacząć od przeczytania wątku, do którego dołączyłem Twoje wtórne pytaniejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zerknij jeszcze w kierunku EN-500. Zdecydowanie lepsza opcja niż LS 650! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) MrsMarthyTwoje VT 750 powinno pojechać nieco szybciej. Spalanie powinno być na poziomie 4,5-5,5 l/100 km. Kiedy była regulacja gaźników?W Parczewie jest niezły znawca Shadowek. 30 letnie uszczelki? Co Ty z muzeum chcesz kupić? Virago i VT600 trzymają ceny..nie wiem, czy kupi za 6 tys.Kiedy kupowałem vt-800 mogłem kupić vt-600 za 7000; 98rok; z trzecich rąk, wszyscy właściciele pod telefonem. Moto polecane przez innych, znajomych, motocyklistów. Okazja, ale dla mnie za mały. Jak się przyczaisz, to szansa jest zawsze. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez As Kier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zerknij jeszcze w kierunku EN-500. Zdecydowanie lepsza opcja niż LS 650!Silnik od GPZ dla mnie nie ma stylu za bardzo szybkoobrotowySkupiam się na Virago Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 MrsMarthyTwoje VT 750 powinno pojechać nieco szybciej. Spalanie powinno być na poziomie 4,5-5,5 l/100 km. Kiedy była regulacja gaźników?W Parczewie jest niezły znawca Shadowek. Nie powinno, bo nawet więcej nie było na zegarze ;) Spalanie było jak podałam wyżej. Gaźniki były regulowane zaraz po zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie powinno, bo nawet więcej nie było na zegarze ;) Spalanie było jak podałam wyżej. Gaźniki były regulowane zaraz po zakupie. Jaki to rocznik i model/wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jaki to rocznik i model/wersja? 2003 Black Widow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Prędkość maksymalna 150/h - miałaś rację. Zużycie paliwa 5-5,5 l/100km. Umówiłbym się z Tobą w Bielsku Podl. i dałbym Ci namiary na człowieka. Na początku maja szykuje się tam niezły zlot. Niestety chyba nie dotrę. Poszukaj w okolicy kogoś od Shadowek. Jeżeli nie jeździsz tylko po mieście lub powyżej 130 km/h, to coś nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dziękuję bardzo, ale z Black Widow już związek zakończyłam. Teraz jeżdżę na trochę innym i większym motocyklu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi