buba6 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2002 Już są w albumie fotki mojej Vt 800 C Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrg Opublikowano 10 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ja mam ACE 750 z 1998 r. i jestem bardzo zadowolony. Jeżdżę od niedawna ale wszystkim początkującym serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amon_Shadow Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 Ja posiadam VT750 C2 - bardzo ją kocham, codziń rano rozmawiamy sobie. Jedna suka na rowerze zrobiła jej krzywdę w zeszłym sezonie, ale udało mi się ja wyleczyć i w nagrode dostała nowe light-bary. Motocykle sa jak kobiety, jedne mają to coś w sobie inne nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 Motocykle sa jak kobiety, jedne mają to coś w sobie inne nie Dlatego ja o swoim motocyklu mówię "ONA" - czyli moja HONDA SHADOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 a moje to emeczka i zuzia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 vx800 ma racje z obrotami w EN'ie.Oj lubi jak mu szybo rosna obroty!!!Szarpie sie i wyrywa jak "osiemnastka" :) z tym ze ta euforia zamienia sie w walke o przetrwanie jak na budziku widzisz wskazowke przy liczbie 90mil.Zaczyna sie wtedy prowadzic jak stara k**** :oops: tzn na prawo i lewo Troche to dziwne ze silnik wysokoobrotowy od GPZ'a wsadzili do choppera i na dodatek w za slaba rame.moc zmniejszona z 60 do 50 kucykow podobno na korzysc momentu obrotowego ale te kilka Nm wielkiej "pały" nie daje.V2 nie jezdzilem ale slyszalem ze wlasnie moment maja wyzszy i osiagany przy nizszych obrotachChyba wlasnie taki silnik powinien miec prawdziwy chopper.Myslalem o zmianie na wiekszy "motór" :lol: ale po pierwsze brak kasy a po drugie, trzecie i czwarte to lubie swój motocykl bo jest ladniutki,zadbany.wypieszczony,nie zawiodł mnie a jak mu odkrecam gaz to silniczek "kreci" az miło. zdarzalo mi sie widziec opadajace szczeki :D ze taki maly chopper i z takim nie chopperowym silnikiem a tak zmyka. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 .V2 nie jezdzilem ale slyszalem ze wlasnie moment maja wyzszy i osiagany przy nizszych obrotach. Moja VT500 max moment ma przy ok 7000 obrotów, a to przecież V2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 W przebiegu krzywej momentu obotowego bardziej istotna jest długoskokowość silnika niż rozłożenie jego cylindrów. Jeśli silnik jest krótkoskowy to lubi wysokie obroty i wartości bliskie maksymalnemu osiągane są przy wyższych - przykład Virago 535.Natomiast Shadow VT 600 który ma dłuższy skok tłoka ma zopełnie inną charakterystykę silnika przy porównywalnej pojemności i mocy. Zupełnie inaczej się na nim jeździ jeśli chodzi o sposób wykorzystywania mocy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amon_Shadow Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 nie mam pojęcia (jeszcze) na temat silników ale w tym sezonie się poprawię. Ważne żeby moja PANI ładnie szła i warczała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Panowie!!! Byłem dzisiaj (sobota) na Bema w serwisie Kawasaki no i napatrzylem sie do woli (ze dwie godziny:)) na najnowsze V'ki tzn. VN-15 pachnace jeszcze fabryka i kilka innych ( VN800/1500) uzywanych ale w stanie :!: No palce lizac.Na moja zgube dosiadlem na kilka chwil najladniejsze okazy.I teraz jestem chory :) Poza tym ze moment obrotowy jest wiekszy i przy niskich obrotach sprzet ciagnie z "wielka pałą" to sam wyglad takiego silnika budzi respekt.Dwa garnki po 750cm kazdy ....to musi byc frajda Zna ktos dobrego psychologa? chyba bedzie mi potrzebny :roll: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Zna ktos dobrego psychologa? chyba bedzie mi potrzebny :roll: Heh... no właśnie, czy jest na sali psycholog :?: . Potrzebny od zaraz. VTX... :roll: ....STX Pan..... no chociaż NT650V.... :roll: AAAUUUUUUUUUUUUUU :mrgreen: . Byłem w Bol-Dor...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Jak to mówią ...znam ten ból,sam byłem ojcem... Widze ze Vlaad tez wie co znaczy ... :) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amon_Shadow Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 kiedy się skończy ta zima. :) Ja zwariuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 V-ka, rzędówka, Wankel, cokolwiek na dwóch kołach. Byle dopaść i pośmigać. Lubię zimę, ale tegoroczna zaczyna mnie pomału wku****ć. W zeszłym roku o tej porze... Litości, ile można sypać śniegiem :) . Już próbowałem. Na szosowych oponach nie da się po śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Ano, ja też byłem w Boldorze i co? Zatkało mnie, jak zobaczyłem Duc'a MH na żywca. Jednomiejscowy, bardziej do oglądania, niż jeżdżenia, ale .. wrażenie robi. 999 też. A zima? Jest chyba najdłuższa, jak pamiętam, bo już MZ zaczynałem sezon 13 lutego w piątek, Vxem też latałem w lutym po osiedlu (jeszcze bez tablicy). Może za to lato potrwa do grudnia!! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi