tomekd Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 moim zdaniem wypadalo by zrobic ankiete w ktorym sporcie wymiana swiec jest najwiekszym " pain in the ass" :banghead: Lista bylaby bardzo dluga. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja założyłem niedawno irydówki Denso i odczułem poprawę, co najważniejsze wydaje mi się że motocykl przestał przerywać przy prędkościach "autostradowych" (napisałem wydaje mi się bo obecnie jeżdżę tylko po mieście i tylko dwa razy się na tyle rozpędziłem, trzeba będzie wykonać jeszcze kilka jazd testowych). Ale zgadzam się ze zdaniem Tomkad, tzn. stare świece były już mocno zużyte i możliwe że gdybym założył zwykłe ale nowe to odczułbym taką samą poprawę. A jednocześnie zgadzam się z Buberem, że jeśli mogę mieć irydówki za cenę zwykłych to proste że biorę irydówki :). Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Lista bylaby bardzo dluga. :biggrin: hm 600RR?? WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabre1100 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 ok wymiana swiec pomogła, zdecydowałem sie na zwykłe świece, sprzęt znów działa, teraz już do konca zimy zostanie bez odpalania, dziekuje wszytkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi