Peterek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Yuby, ja też na lody jadę i z kumplami się spotkać, ale mam zamiar się nie spocić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Skoro własnie sie okazało że pogrzeb bedzie w krakowie w niedziele to ciekawe czy odbedzie sie dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Powinni odwołać. Co to za otwarcie sezonu w czasie pogrzebu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zawsze, gdzieś jest czyjś pogrzeb. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Organizatorzy powinni przełożyć Otwarcie Sezonu... Tym bardziej, ze jeszcze w sobotę jest żałoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 W niedzielę uroczystości pogrzebowe w Krakowie. Zapowiadają się prezydenci USA, Francji i pewnie wielu, wielu innych krajów + połowa Polski tam będzie. Kraków niedaleko Częstochowy, widzę dużo problemów, bo nawet Policji braknie, nie mówiąc o innych rzeczach. Dwie tak duże uroczystości w jeden dzień blisko siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tylko jak zrezygnują w ten weekend to juz zraczej w tym roku sie nie odbedzie bo na Jasnej Górze praktycznie w każdą niedziele jest jakas pielgrzymka (Solidarności, górników itp) http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_najblizsze.php 17/18 IV, sb/nd - VII Motocyklowy Zlot Gwiaździsty sobota, 17 kwietnia 18.00 - Spotkanie motocyklowe w sali o. Kordeckiego - Koncert Polskiej Pieśni Patriotycznej. 21.00 - Apel Jasnogórski niedziela, 18 kwietnia 12.00 - Msza Żałobna za prezydenta Rzeczpospolitej Lecha Kaczyńskiego - prosimy o przybycie wszystkich tych motocyklistów, którzy w ten symboliczny sposób pragną uczcić pamięć Prezydenta, jego małżonki i wszystkich osób, które zginęły 10 kwietnia w drodze do Katynia www.jasnagora.com Chyba nie bedzie parady tylko sama msza że bedzie tam bardzo dużo "zwyklych" ludzi a nie gównie motocyklistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Niestety Panowie się nie zobaczymy na Otwarciu. Po przeanalizowaniu kilku spraw odwołałem moją ekipę 6 motocykli z wielkim bólem. Jeżeli ma tam być 20-30 000 motocykli i 40 000 motocyklistów+50 000 gości mszy dla Pary Prezydenckiej to są marne szanse, że dojedziemy tam. Nie ma sensu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kurcze Szymon czytając Twój post też się zniechęciłem :( Nie wiem co robić teraz, muszę pogadać z innymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Teraz to ja też się zastanawiam. Ale raczej pojade :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy wybiera się może jakaś grupa z Wrocławia? Ja co prawda jadę dzień wcześniej, ale wróciłabym w jakiejś zorganizowanej ekipie. Jakby mi ktoś podał do siebie kontakt z takiej grupy, to byłabym wdzięczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kurczę! Teraz to i ja się zastanawiam czy nie odwołać ekipy z Łodzi (20 maszyn) ale jest wielka chęć bycia tam więc pewnie przyjedziemy... Oby nie padało za bardzo... pozdro z Łodzi.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czy wybiera się może jakaś grupa z Wrocławia? Ja co prawda jadę dzień wcześniej, ale wróciłabym w jakiejś zorganizowanej ekipie. Jakby mi ktoś podał do siebie kontakt z takiej grupy, to byłabym wdzięczna :) Ale to dopiero w niedziele, o sobocie nic mi nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekM Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Żałobę narodową przedłużono do godz. 24 w niedzielę. Czy ktoś ma jakieś nowe wiadomości odnośnie zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a tej stronie której adres jest podany na I str. tematu napisane jest , ze sie odbędzie tylko pytanie jak to wszystko będzie wyglądać, czy aby faktycznie nie było więcej "zwykłych" ludzi niż motocyklistów pod Jasną Górą ... Może lepiej zostawić sobie to na za rok ... hmmm... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi