Dar Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Cześć! Kiedyś czytałem na necie tekst chłopaka, który zrobił 100 tys km swoją maszyną, jednak teraz nie mogę go znaleźć. Może ktoś czytał i zna linka do tej stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Sam tego kilka dni temu szukałem, ale bez powodzenia, jest jednie 1000F, tamtego za ni chu nie można znaleźć :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 http://tk3city.net/cbr600f4i.html Jeśli czegoś nie ma w google to znaczy że to nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 http://tk3city.net/cbr600f4i.html Jeśli czegoś nie ma w google to znaczy że to nie istnieje. :clap: super, tylko, czy przez 100 tys wystarczą 3 komplety opon? Hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 OPONY. W motocyklu tym przetestowałem trzy różne zestawy opon. Zestawy, rozumiem przez to że miał 3 warianty ogumienia które ileś tam razy powielał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 komplet swiec 400 zL , to co to za swiece ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 4 dobre świece + wysyłka to tak prawie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zestawy, rozumiem przez to że miał 3 warianty ogumienia które ileś tam razy powielał. A dla mnie 3 zestawy to 3 zestawy. Mało trochę szczegółów w tym teście. komplet swiec 400 zL , to co to za swiece ? Irydowe. A, że to było 3 lata temu to też ceny pewnie były inne, teraz najtaniej jak patrzyłem to za 65 zł za sztukę znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 A dla mnie 3 zestawy to 3 zestawy. Mało trochę szczegółów w tym teście. Irydowe. A, że to było 3 lata temu to też ceny pewnie były inne, teraz najtaniej jak patrzyłem to za 65 zł za sztukę znalazłem. Ja mam do sprzedania trzy komplety irydówek Denso do cebr za 160zł gdyby ktoś był zainteresowany, to tak na marginesie. A co do kapci to jestem w stanie uwierzyć że jakieś typowo turystyczne laczki zrobią +/- 30 tys. km. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 ciekawy art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dodam jeszcze że niedawno sprzedałem znajomemu bardzo zadbaną F4 z przebiegiem ok. 70 tys. km. Ponieważ słychać było łańcuszek rozrządu a kolega wracał do Polski, to go wymieniliśmy. Również luzy na zaworach ssących były w dolnej granicy tolerancji ale umówiliśmy się że to już zrobi w Polsce. W każdym razie mam z nim kontakt i ciekawy jestem ile jeszcze kilometrów na niej zrobi. Po wymianie łańcuszka silnik pracował jak to Honda, ślicznie :D. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dodam jeszcze że niedawno sprzedałem znajomemu bardzo zadbaną F4 z przebiegiem ok. 70 tys. km. No 70k to jeszcze nic strasznego znam dużo moto co mają ponad 50k 60k.Jak się będzie dbało to będzie ok jak nie to gorzej ;D Dla mnie nawet 100k na 500ccm jest osiągalne :cool: I nawet na R1 kolo świat objechał.. http://www.wahacz.pl/story/title/Dookola-s...u-Yamaha-YZF-R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 http://tk3city.net/cbr600f4i.html Jeśli czegoś nie ma w google to znaczy że to nie istnieje. Tak! O to chodziło. Piękne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 fajnie, bardzo fajnie napisane! juz byla dyskusja na temat testow dlugodystansowych (25 ooo km hahaha) w gazetach motocyklowych ale chcialbym tylko dodac ze jesli rzeczywiscie nie stac redakcji na zrobienie takiego testu to niech zaczna wspolprace z takimi ludzmi jak ten czlowiek ktory zrobil to na wlasna reke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi