jimi11 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Co sie martwisz, przeciez tam ABS masz :D Owiewke regulowana na wysokosc wiec mozesz sie schowac. Nie wiem tylko czy sa manetki grzane. Tak czy siak Gratuluje! Jakbys mial nastepnym razem watpliwosci to wal do mnie :D wezme go zamiast Ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wątpliwość dotycząca cieszenia się z zakupu wynikała z obawy przed jazdą w zimie, przez góry, na nieznanej maszynie i z drutami w nodze. Nieprzetestowane ubranie, nowe buty i nowy kask, zbyt wiele niewiadomych ale szczęśliwie zakończone z tym że trochę mam cykora czy czegos bardziej nie popsułem w kolanie. Generalnie nienormalnymi rządzą nienormalne prawa więc chyba zamiast zaszkodzić, sytuacja uległa poprawie bo wcześniej bolało i nie zginało się za bardzo a teraz ani nie boli, nawet nie spuchło a i zgina się o wiele lepiej niż wcześniej :icon_eek: Bezsprzecznie byłem jedynym jadącym na motocyklu w taką pogodę a i miny kierowców mówiły wiele na temat mojej poczytalności :bigrazz: buzia kjujik Nie byłeś jedyny :bigrazz: Tyle że ja za miasto się w taką pogodę nie wypuszczam bo to niezdrowe :icon_mrgreen: Gratuluję sprzęta! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Piękny motor, fajne kufry. Z BMW ten model bardzo mi się podoba. Może kiedyś też mi się trafi taka okazja. Zaczynam przeglądać ebay.uk i gratuluję zakupu. Chciałbym zobaczyć minę sprzedającego, pewnie nietęga była :banghead: . Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Możesz to nazwać zakupem życia, gratuluje ! Kolega niedawno sprzedał bude z daichatsu za 1zł na allegro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi