majkelpl Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A szukalas na ebayu w UK, USA, Niemcowni ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Gratulacjone :clap: Byle do wiosny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A no i jeszcze oświetlenie tablicy, bo osłonka jest moimi własnymi rączkami naprawiana ;) Na brytolskim ebayu kiedyś znalazłam cały komplecik tego, co mi potrzeba, ale niestety dziecko Pana Sprzedawcy zdeptało akurat najbardziej potrzebną część, więc odpuściłam. A sprowadzenie samych zegarów - cóż, za przesyłkę zapłacę więcej niż za zegary zapewne. Więc może kiedyś, po jakimś nagłym napływie bonusowej gotówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 za przesyłkę zapłacę więcej niż za zegary zapewne. A sprawdzalas ? Przesylka wielkosci pudelka do butow i waga okolo 3 kilo to 25 funtow, wiec czy ja wiem czy drogo :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No czyli ponad stówa za sam transport. A ja kasą nie s*am, niestety :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Asiu, wydalas pewnie i tak w ch** kasy w zabytek i pieknie go odnowilas, wiec licz sie z tym ze kolejne stufki beda znikały :crossy: To tak ja My w te nasze blyszczace zabawki :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Będą znikały co miesiąc ginąc na koncie mamabanku, bo bez pożyczki się nie udało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No wlasnie .... Znikaly i znikac beda :icon_mrgreen: W koncu masz motocykl dla swojej wlasnej, egoistycznej przyjemnosci a nie za kare :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No wlasnie .... Znikaly i znikac beda :icon_mrgreen: W koncu masz motocykl dla swojej wlasnej, egoistycznej przyjemnosci a nie za kare :clap: :crossy: Wcale nie musi tak być! Ja na końcu sezonu postawiłem się mojej Hońdzi/niech wie kto tu rządzi/ Zamiast setów i amora skrętu kupiłem sobie ciuchy i perfumy polecane przez Yubego. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 kupiłem sobie ciuchy i perfumy polecane przez Yubego. :biggrin: No to całkiem podobny zestaw mi właśnie Pan Listonosz przyniósł - smar do łańcucha i motocyklowy piterek na nogę ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Teraz to się zaruchasz na śmierć. A jak będziesz jeździł bez amora, to też na śmierć, tylko inaczej. :bigrazz: Jak miną mrozy to kupię amor,a póki co perfumowanie :biggrin: No to całkiem podobny zestaw mi właśnie Pan Listonosz przyniósł - smar do łańcucha i motocyklowy piterek na nogę ^^ Asia jesteś piękna to możesz sobie odpuścić nowe ciuchy,inni muszą trochę doinwestować w swój "szyk bez stylistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak miną mrozy to kupię amor,a póki co perfumowanie :biggrin: Asia jesteś piękna to możesz sobie odpuścić nowe ciuchy,inni muszą trochę doinwestować w swój "szyk bez stylistów" wojtku to że jesteś w MGS nie upoważnia Cię do podrywania Aśki i Ajrisz w tym samym momencie! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Asia .... Gratulacje ...... no to chyba trzeba temat poczyścić :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 wojtku to że jesteś w MGS nie upoważnia Cię do podrywania Aśki i Ajrisz w tym samym momencie! :icon_rolleyes: Uh! Powiało chłodem ^^ Asia .... Gratulacje ...... no to chyba trzeba temat poczyścić :icon_mrgreen: Czy sugerujesz, że się zrobiło spamowisko? ;) To niech będzie na temat - byłam dziś pogaworzyć chwilkę z Maleństwem. Odpala pięknie, chodzi równiutko, nic nie cieknie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Czy sugerujesz, że się zrobiło spamowisko? ;) To niech będzie na temat - byłam dziś pogaworzyć chwilkę z Maleństwem. Odpala pięknie, chodzi równiutko, nic nie cieknie :icon_mrgreen: To ja też w temacie, aczkolwiek krótko - po obejrzeniu fot i opisie - gratulacje, że WRESZCIE i za efekt też :clap: (bo mi się zwyczajnie "podobie" dwukółka, o!). Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi