joe_bar Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Żeby wszystko było przejrzyste to jest osobny wątek dotyczący WDW 2010 link do oficjalnych informacji http://www.ducati.com/news/09/news015/news015.jhtml Jeżeli ktoś ma inne informacje dotyczące WDW czy to bezpośrednio od Ducati czy to od Probike czy też od kogoś zupełnie innego dawać wszystko na forum. Może też zainteresują się tym wyjazdem inni Ducatoholicy niezrzeszeni. Niech :notworthy: nasza polska kawaleryja na ducatach będzie silnie reprezentowana na WDW 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Niech :notworthy: nasza polska kawaleryja na ducatach będzie silnie reprezentowana na WDW 2010 :buttrock: Jestem za tym, coby jechać motongami. Autokarem to mogę jechać na narty :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z Warszawy to jakieś 1500km. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 najlepiej chyba śmignąć przez czechy słowację i austrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z Warszawy to jakieś 1500km. haaj lajf małe 1500 w sam raz na duży raz albo na 2 razy z małą przerwą w bratysławie u braci słowaków Pozdrawiam klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 haaj lajf małe 1500 w sam raz na duży raz albo na 2 razy z małą przerwą w bratysławie u braci słowaków Pozdrawiam klaus Tja, ale grupa musiała by być szybka i zwarta, a to = nie więcej jak 5-6 motocykli. I nie ma że da radę inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 haaj lajf małe 1500 w sam raz na duży raz albo na 2 razy z małą przerwą w bratysławie A może w Austrii u mojego kumpla? Można też rzucić hasło na którymś DOC- w Austrii, Czechach i spytać o nocleg. Ducatoholik z Australii tak zwiedził Europę, u mnie był dwa dni :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 trzeba ograniczyć mniej istotne koszty (typu nocleg ) aby zostało na przyjemniejsze sprawy :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) trzeba ograniczyć mniej istotne koszty (typu nocleg ) Dlatego pisałem o spaniu u kumpla a nie w Hiltonie. Australijczyk jak mieszkał u mnie, też nie płacił. Myślę, że to działa w całym Ducatowym świecie, nie tylko na Kabatach :wink: P.S. Właśnie rozmawiałem z kumplem z Wiednia. Mieszka 6km od autostrady. Bez problemu może spać 4-5 osób. Chce jechać z nami ale nie wie, czy może bo jeździ Triumphem :icon_mrgreen: Edytowane 22 Grudnia 2009 przez franekfilm Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mam nadzieje ze do tego czasu będe miał juz czerwona strzałe i zabiore sie z wami na ta impreze. W moim przypadku wchodzi w gre jazda tylko na kołach. O nocleg tez sie nie martwie. Zwiedziłem całą europe + maroco na Z1000 z kobitą , zrobiliśmy ok 30tyś i ani razu nie spaliśmy w hotelu poza jednym przypadkiem jak w drodze powrotnej zaczeło sypać śniegiem na autobanie w Niemcowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz17 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 1500 na raz? Po co? Droga na WDW jak i samo WDW to przyjemne sprawy, na przyjemności trzeba mieć czas. Jakby miało to tak wyglądać to nawet nie próbuje zagadać, nie mam szans. Jakby ktoś planował coś dłuższego bez zbędnego pośpiechu to jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Droga na WDW jak i samo WDW to przyjemne sprawy, na przyjemności trzeba mieć czas. Dlatego chcę polecieć motongiem pod sobą a nie za sobą na przyczepce. Z międzylądowaniem we Wiedniu. Traskę z Wawy do Wiednia zrobiłem kilka lat temu czoperem :biggrin: , teraz pora na Dziewiątki. Śpimy u kumpla, butelek nie wyrzucamy za okno, bo obiecałem. Ja nie piję, to będę tego pilnował :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Śpimy u kumpla, butelek nie wyrzucamy za okno, bo obiecałem. Ja nie piję, to będę tego pilnował :icon_mrgreen: I nie zygac w kwiatki w doniczkach :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 I nie zygac w kwiatki w doniczkach :icon_mrgreen: Ty, Armagedon ( pl- armaturowiec ), idź se spamować gdzie indziej :banghead: P.S. Nie mów mamie, że zmieniłem motonga- będzie się denerwować :wink: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Ja tylko nawiazalem do niechlubnej tradycji imprez w bloku :icon_mrgreen: Spoko, mami sie nie dowie :buttrock: Edytowane 23 Grudnia 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi