cyborg78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jak w temacie, mam watpliwosci co do jednego wezyka w DT 125, gaznik nowszy z prostokatna przepustnica. Wezyk jest nasuniety na krociec po prawej stronie, zupelnie z tylu gaznika, przy wlocie powietrza z airboxu. Przed nim jest krociec gdzie jest dolot paliwa z kranika, a jeszcze przed nim krociec z wezykiem przelewowym. Ten wezyk z tylu o ktory mi chodzi byl puszczony tak sobie w powietrze, a kanal ten dochodzi do rozpylacza wiec mam watpliwosci czy tak ma byc zeby zasysalo powietrze nieoczyszczone.. Czy ktos moze sprawdzic w swojej DT gdzie idzie ten wezyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 pewnie do dozownika oleju ktory zostal usuniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dozownik jest podlaczony do krocca ssacego. Ten tajemniczy wezyk jest podlaczony zupelnie z tylu gaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 To moze podgrzewanie gaznika?? ktore w dt jest? a jak nie to przelew jakis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Nie jest to ani przelew, ani podgrzewanie, i sory ale zgadywac to ja sam potrafie, chodzi mi o konkretna odpowiedz najlepiej wlasciciela DT 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 jutro sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Z gory dzieki, w serwisowce widac ze idzie gdzies pod bak ale nie pokazano czy cos ma byc na jego koncu. Jutro bede czekal na odpowiedz kolego Adamus67, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ten węzyk idzie w powietrze,ja go sobie puściłem koło amortyzatora z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 moim zdaniem jest to przewód który wypuszcza nadmiar paliwa z gaźnika przy dużym pochyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) zrób zdjęcie "kehama foteme :D" tego wężyka a ci powiem co to dokładnie :D "A takie małe pytanie czy wasze dt mają chęć do łapania shimy bo moja dt 125 x ma " Edytowane 20 Grudnia 2009 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Moja ma kostki więc wiecej niż 120 nie jechałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nie mam DT lecz Rieju RR 50 xD ale powiem ze jak jade 80 to czasem jak w dziurw wjade to mi zlapie i tak rzuca ze ciezko moto opanowac xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi