Jbpsp Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tak jak pisałem, czekam na odpowiedź od włascicielki, chodzi o domki. Ale poszukam czegoś innego na obrzeżach miasta. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam. Co prawda jeszcze się nie zapisałem, ale raczej jadę. Ze 3 lata temu nocowałem w Wieliczce i było bardzo przyzwoicie. Pytali się tylko, czy z moją Panią jesteśmy małżeństwem - wtedy dostawało się podwójne łoże. http://www.nawierzynka.pl/?ID=motel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Moja propozycja by pierwszego dnia zrobić większą trase do Chochołowa. http://kazimierzleja.republika.pl/ Rozmawiałem z Kazkiem (właściciel) że weźmie od nas po 25 zł. Luksusu tam moze nie ma ale jest bardzo milo.(byłem tam) Myślę że jak z nim pogadam to za dodatkową opłatą przygotuje posilek. Do granicy jest 1,5 km. Na granicy jest sklep z dobrymi napojami. Ilość osób którą może przyjąć to 14 osób, lecz niebędzie problemu by znaleźc dodatkowy ośrodek. Czy tarasa ma wyglądać tak ? http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...1,17.446289&z=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wujek dobra rada rzecze- wyluzujcie ta lista zmniejszy się jeszcze o 30% i zmieni kilkakrotnie do kwietnia jak uczy praktyka :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 fajna wycieczka no ale: niestety przypuszczam że po 1) w tym czasie zapewne nie będę posiadala juz/jeszcze motocykla a po 2) czy to sie nie zbiega terminowo z Jastarnią na rocznice MGS?! :P który Lefty organizuje ?! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nie zbiega się :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ale terminy prawie ze na siebie nachodza :P chcialabym ale nadal jest pkt 1. zapewne wtedy sprzedam juz moto a nie zakupie jeszcze nowego, choc wsyztsko okaże sie w kwietniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabbar Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam wszystkich, Hetman Kamandir, Czy jako forumowy świeżak ale i kandydat na weterana wyjazdów populano-historycznych mogę się dopisać do listy..? Pozdrowienia ;) Cytuj Just when I thought I was out ..they pull me back in / M.Corleonehttp://img821.imageshack.us/i/636e.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam wszystkich, Hetman Kamandir, Czy jako forumowy świeżak ale i kandydat na weterana wyjazdów populano-historycznych mogę się dopisać do listy..? Pozdrowienia ;) Pisz pisz :) Ja też tak mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabbar Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to "through" ;) Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości icon_biggrin.gif ) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) bigrazz.gif 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) bigrazz.gif 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem buttrock.gif 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) flesje.gif flesje.gif ...i od razu piszemy się na wypad do Opery.. icon_mrgreen.gif 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Ja - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Moja Żona - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar –chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami ;) Cytuj Just when I thought I was out ..they pull me back in / M.Corleonehttp://img821.imageshack.us/i/636e.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wrruuummmm znalazłem jeszcze Muzeum Marcepanu podobno 30 km od BuddaPESZTa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) no to "through" ;) Chyba miało być SRU (Socjalistyczna Reforma Ustrojowa) ;) Edytowane 11 Stycznia 2010 przez ElViajero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami ;) 30. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladius Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Siemanko Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 30. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 31. Gladius- dach, ale namiotem też nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Łomatko :icon_eek: Ale się nas namnożyło :icon_rolleyes: Kto to poprowadzi :icon_question: Zgodnie z art. 32.1. w wersji skróconej, przypominam, że liczba motocykli w kolumnie nie może przekraczać dziesięciu, czyli dzielimy się na chorągwie po dziesięć maszyn każda. Jak będzie po dwanaście to też nic się nie stanie. Zgłoszonych nowych kandydatów na wypraw dopisuję. Gratuluję odwagi :icon_twisted: Co do podziału na choragwie, to ja prowadzę najsłabszą i najwolniejszą - przyzwyczajenia z tylnego siodełka budzą we mnie strach przed przekraczaniem 120 km/h :crossy: Pozostałych chorążych wyznaczę na odprawie w miejscu zbiórki. Na razie składam do rozpatrzenia kandydatury: - st.chor. Drzewulec - st.chor mla Spocznij! HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi