kiler Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 .................. Wyjezdzamy w piatek rano. Zapier... prosto do Budapesztu. Jedziemy >160km/h. Wieczorem dojezdzamy do Buda i 2 dni impreza. Powrot w niedziele (wieczorem w domu). 850km w jedna strone. Co wy na to? hmmmm jak tak mozesz ??? Planujesz tylko 2 dni imprezować ???? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Z tego co zostało napisane w temacie wynika, że wyjeżdżamy w środę 21 kwietnia 2010 o 16 z Janek. Tomku, potwierdź proszę te dane. Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Potfierdzam :lalag: Ale nie zapominajmy, że nie jest to wyjazd sekty MC, czyli każdy robi co chce i jak chce, byle nie utrudniał innym życia. Zatem: ja jadę 21 kwietnia w środę spod CH Janki - zbiórka o 16-ej. Kto chce ze mną, to zapraszam gorąco. Podział na chorągwie i wyzmaczenie funkcyjnych na miejcu. Oscar z Yubym wolą jechac ciurkiem we wczwartek o świcie, więc też nie ma kłopotu, bo nie każdy weźmie z pracy wolną środę lub pól środy, a czawartek i piątek łatwiej wyrwać. Pojada swoim tempem i dojadą na miejsce razem z nami. Celem wyprawy jest wspólne zwiedzenie miasta, szukanie śladów walk '56 oraz akcentów z filmu C.K.Dezerterzy. Tak jak w Wilnie - jechaliśmy wtedy w trzech grupach, w tym jedna wielka z rańca i dwie mniejsze na wieczór po pracy. Co do noclegu, to w BB już zaklepałem sobie pokój, więc polecam także zaklepywac sobie samemu i już. Ino w Budapeszcie trzeba jeszcze coś zaklepać na dwie noce i budiet wsjo charaszo. Nawet jak będziemy mieszkać w różnych pensjonatach, to przeca komórki działają i nie są to zaporowe koszty, by się nie zdzwonić na miejscu. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jasna sprawa. Się upewniam, bo jest kwestia noclegu jak również moja rola jako chorążego. Zaklepuję zatem BB. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) ... Ino w Budapeszcie trzeba jeszcze coś zaklepać na dwie noce i budiet wsjo charaszo. Nawet jak będziemy mieszkać w różnych pensjonatach, to przeca komórki działają i nie są to zaporowe koszty, by się nie zdzwonić na miejscu. Diecezja, Kerowniku, diecezja ma być. Wymyśliłeś Ziad w BB to teraz wymyśl coś w BP. :icon_twisted: Wydaje się, że budapeszteńskie metro jest bardziej rozwinięte niż nasze więc dojazd na ewentualną zbiórkę w centrum nie powinien być problemem. pzdr Edytowane 22 Lutego 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 W takim razie biore urlop na czw i pia. Do zobaczenia na miejscu. kiler -w takim ukladzie jednak 3 dni imprez bedzie. Przegapie balange w BB, ale potem sie juz ode mnie nie opedzicie ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 W takim razie biore urlop na czw i pia. Do zobaczenia na miejscu. kiler -w takim ukladzie jednak 3 dni imprez bedzie. Przegapie balange w BB, ale potem sie juz ode mnie nie opedzicie ;) Oskar, skąd wyruszamy we czwartek i o której? Wyslij mi swój numer na priwa, żeby obgadac szczegóły. :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 W takim razie biore urlop na czw i pia. Do zobaczenia na miejscu. kiler -w takim ukladzie jednak 3 dni imprez bedzie. Przegapie balange w BB, ale potem sie juz ode mnie nie opedzicie ;) A zdjęcia robisz ładne, więc zostaniesz Naczelnym Archiwistą Wyjazdu, to taka pochodna kaowca :icon_biggrin: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jeżeli chodzi o rezerwację uważam, że byłoby lepiej zarezerwować jako grupa. Po rozmowie z recepcjonistką myślę, że minimum rabat, który moglibyśmy uzyskać to 10%. Przy 30 osobach jest to jakaś kwota, którą wieczorem można np. skonsumować :flesje: Uważam, że jak jedziemy grupą to załatwiamy sprawy jako grupa bo w kupie siła. :cool: Jak każdy na własną ręke w Budapeszcie będzie hotel rezerwował to przez pół dnia będziemy się szukać. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy to znaczy, że zgłaszasz się na organizatora i rezerwanta noclegu w BP? Masz odpowiednie zasoby kasy i cierpliwości? Powodzenia. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Oskar, skąd wyruszamy we czwartek i o której? Wyslij mi swój numer na priwa, żeby obgadac szczegóły. :flesje: Pozdrawiam Mamusia nie pozwala mi dawac numeru nieznajomym ;) A tak serio to jeszcze kupa czasu, wiec mysle ze sie ustali miejsce i godzine wyjazdu tydzien przed. Wiec spokojnie. Ale wyjazd pewnie z rana. A zdjęcia robisz ładne, więc zostaniesz Naczelnym Archiwistą Wyjazdu, to taka pochodna kaowca :icon_biggrin: Jak wezme lustro to bede strzelal. Choc z gory zaznaczam, ze pewnie wiecej niewiast niz chlopow pewnie uwiecznie. ;) Poza tym mam nadzieje ze wiecej archiwistow bedzie, cobym i ja pamiatke potem jakas mial z wyprawy. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mamusia nie pozwala mi dawac numeru nieznajomym ;) A tak serio to jeszcze kupa czasu, wiec mysle ze sie ustali miejsce i godzine wyjazdu tydzien przed. Wiec spokojnie. Ale wyjazd pewnie z rana. Głupim pomysłem by nie było jak byśmy się ustawili na jakimś browcu. co by bliższe szczegóły ustalić (przynajmniej grupa z przelotem 140 -180) czy trunki podstawowe kupujemy na miejscu co by moto nie obciążać, czy bieżemy nasze Polskie co by obca nie szkodziła :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dla ciekawskich http://budapeszt.miasta.org/ język, ceny, co zwiedzić itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A 3 Ridah Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak wezme lustro to bede strzelal. Choc z gory zaznaczam, ze pewnie wiecej niewiast niz chlopow pewnie uwiecznie. ;) Poza tym mam nadzieje ze wiecej archiwistow bedzie, cobym i ja pamiatke potem jakas mial z wyprawy. Naczelną pochodną kaowca być nie chcę, niemniej i ja wezmę lustro, zatem miejmy nadzieję, że i Ty będziesz na zdjęciach uwieczniony ;) Podniósł się kiedyś temat, co by to się spotkać większą grupą przed wyjazdem, co by to poznać się nieco - czy pomysł już został zrealizowany czy też jeszcze nie? Bo ja, jako że świeżak jestem, chętnie bym się zapoznał ;) Zdravim, Towarzysze! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Można sie spotkać tydzień przed wyjazdem, np. w militarystycznym lokalu MASH przy ul. Gorczewskiej 64. Pomyślimy... Na razie proszę o analizę proponowanych lokalizacji na Węgrzech. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi