mors2005 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dziękuję Kolegom za opinie . Rocznie kręcę trochę więcej niż 2-3 tyś km :biggrin: :biggrin: :biggrin: , jednak zdecyduję się na jakość i wybiorę Metzelery.Dzwoniłem już do hurtowni i zobaczymy jaką cenę mi zaproponują ;) Jak po sezonie trzeba będzie wymienić na nowe, to wtedy zobaczymy - może Bridgestone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra888 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zerknij kolego bo ja taniej nie znalazłem i wysyłka free. http://www.oponeo.pl/wybierz-opony-motocyklowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 oponka zamówiona na oponeo.pl. Teraz tylko czekam na dostawę i montujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARh- Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam zacne grono, melduję się jako szczęśliwy posiadacz rakiety :biggrin: i od razu mam pytanie, czy rocket ma gdzieś oznaczenie kodu lakieru, ewentualnie może jest ktoś w posiadaniu tabeli z kodami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyrocket Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Znalazłem coś takiego może pomożehttp://spitlist.info/Paint.html http://www.triumphrat.net/maintenance-tips-and-tricks-for-your-sprint/89191-triumph-paint-codes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja również pragnę poinformować ,że dokonałem zmiany moto na Classica i jestem na etapie jego rejestracji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam kolejnego , szczęśliwego posiadacza Rocketa.Latem wybieram się do Rzeszowa, to może będzie okazja się spotkać :)LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsaw Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 witamy nowych posiadaczy, a ja mam ciekawostkę chciałem przerejestrować rocketa na 2 osoby i okazało się że dmc mojego egzemplarza w dowodzie to 460 kg a masa własna 350 kg więc wydział komunikacji odmówił twierdząc że 110 kg to za mało na 2 osoby. Dodam że kupiłem motocykl z kanapą 2 osobową. Co wy na to ? macie jakieś pomysły? Mam całą dokumentację od diagnosty o przeróbce na 2 osoby, zdjęcia, badania uzupełniające, fakturę za montaż wyposażenia potrzebnego na 2 osoby. Niestety klops z tym DMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A jakie DMC masz na tabliczce znamionowej? To musi być jakiś przekręt w papierach, bo u mnie DMC to 585 kg. Może był sprowadzony na papierach od czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra888 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 A to ci dopiero numer.Aż sprawdze u siebie ale cos mi tu nie leży . Moze to wersja na Chiny oni tacy malutcy i waga nie wielka to by się złapali w normie(oczywiście żart kolego)A tak serio to tak jak stwierdził kolega wyżej podpierał bym się tabliczką znamionową......Pozdrawiam i powodzenia.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsaw Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 a gdzie szukać tej tabliczki, bo na tej pod siedzeniem niestety informacji o dmc nie ma, napisałem do importera ale brak reakcji :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Tabliczka znamionowa jest na ramie ,po lewej stronie. Szczegóły na zdjęciu . U mnie DMC 585 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARh- Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Znalazłem coś takiego może pomożehttp://spitlist.info/Paint.html http://www.triumphrat.net/maintenance-tips-and-tricks-for-your-sprint/89191-triumph-paint-codes.html Wielkie dzięki bialyrocket, mój kod lakieru to LC-to wystarczy ;-), jutro wybieram się do wydziału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarc Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam właścicieli rakiet;) Od wczoraj również szczęśliwy kierownik prosiaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Powitać kolejnego posiadacza rakiety :) Niech Ci służy i nigdy nie zawiedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi