bigboykr Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) rozumiem że to miłe powitanie z powodu "pochodzenia" :icon_razz: Nie nie :) my lubimy krawaciarzy i krawaciarki :P a na poważnie to nic się nie martw, Jeszu pisze takie bzdury ale jak zobaczy ile tam jest szutrów to zobaczysz jak poleci :D A co do egzaminów... wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne ;) Edytowane 4 Maja 2010 przez bigboykr Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapilla Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Nie nie :) my lubimy krawaciarzy i krawaciarki :P a na poważnie to nic się nie martw, Jeszu pisze takie bzdury ale jak zobaczy ile tam jest szutrów to zobaczysz jak poleci :D A co do egzaminów... wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne ;) Spoko, ja się tak łatwo nie obruszam ;) a 22go muszę zaliczyć ostatni egzamin, bo gdyby nie to już bym kombinowała jak do was dojechać. wracając do rzeczy - czyli do latania po winklach i fajnych trasach - pochodzę z Sudetów, więc pewnie za jakiś czas będę zbierać ekipę, żeby wyruszyć właśnie tam. Będę się "publikować" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon84 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No właśnie ja mam ostatni egzamin i nie mam jak tego przełożyć, hahaha chyba że bombę na Uniwerek podłożę :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wyjazd bez względu na pogodę!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 tfu, TFU..! bo zapeszysz :/ jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wyjazd bez względu na pogodę!? Ależ nie! Na deszczu moje włosy wyglądaja okropnie! ;) No własnie... co z pogodą? Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Sorki za zwłokę z odpowiedzią. Godzinę temu wróciłem z Bawarii... 4 dni z piwem non stop :D ale wracjąc do pogody. Liczę, że będzie w miarę ok. Tzn ja bym dopuszczał wyjazd jeśli prognoza nie będzie zapowiadała ulew takich, jak na weekend początkiem maja. Jeśli miałyby być jakieś kropidła to nie powinny zepsuć zabawy. W przypadku zapowiedzianych ulew będziemy negocjować przełożenie rezerwacji noclegowej. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Hmm... tak... pada... wstepne prognozy pogody tez mówią o deszcze na weekend 21-23. W dodatku mówią tak prognozy i na Kraków i na Bieszczady. Coś tam ma byc w sobotę lepiej ale i tak kiepsko. Zapowiadana temp około 19 stopni... czekamy z decyzją dalej. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ciii... bo zapeszysz. mam lepsze prognozy :icon_mrgreen: pogodynka mówi że będzie słonecznie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Jedźcie, jedźcie! Nie będziecie mi robić kolejki na motocyklowej niedzieli :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Nic nie mówię.... zaraz sobie wydrukuję trzy słoneczka i nakleje na kalendarzu :D a co do motocyklowej niedzieli... phi, przecież wiadomo, że najmocniejszy to ja mam skuter, najgłośniejsza XT a najpieknieszja jest Królowa Plastiku :D po co sie pchac w kolejki? ;) No dobra, najpiekniejszy niech bedzie Monsterek bo mnie tu Sihajka zaraz opierdzieli ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Na ten wyjazd pewnie już za późno (tak to jest jak człowiek zaczyna lekturę forum od złych działów ;) ), a i tak ten weekend stoi dla mnie w cieniu zjazdu. W każdym razie jeśli się już dorobię kufrów i moja skromna cebulka (500) nie będzie zanadto odstawać to z chęcią zapiszę się na następny wypad gdzieś dalej. :) Edytowane 14 Maja 2010 przez VituPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zapraszamy, zapraszamy. Na pewno nikt nie zostaje sam :) a co do tego weekendu to jak się wyrobisz to też zapraszamy. Nocleg na pewno się jeszcze znajdzie. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Chętnie, ale niestety studia to priorytet. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jedźcie, jedźcie! Nie będziecie mi robić kolejki na motocyklowej niedzieli :icon_mrgreen: Pfff... Już byśmy nie mieli co robić ;p Z resztą bigboy dobrze napisał. No dobra, najpiekniejszy niech bedzie Monsterek bo mnie tu Sihajka zaraz opierdzieli ;) O! Grzeczny chłopczyk :) No, prawie. Co za "niech będzie"? JEST! Chętnie, ale niestety studia to priorytet. :( No patrzcie, jaki pilny student się znalazł ;) Hehe, spoko. nie tym razm, to następnym ;) Czekamy w takim razie na dalsz informacje. Czekamy też na najpiękniejszy motocykl: Tak się w pewnym serwisie spodobał, że nie chcą mi go oddać ;/ Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi