szramer Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 http://argocycles.com/jedne z komisów handlujący rozbitymi sprzetami ,ceny nawet atrakcyjne i dużo dobrego materiału na streety czy na tor :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 z tego co widze to ceny nizsze jak u mnie w BRD ale pewnie i koszty przywozu tez niezle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Z tego co sie orientowałem to koszty importu maszynki z USA po pierwszym maja bedą wyglądały mniej więcej tak: 10%cła i 22% podatku. Do tego jeszcze dochodzi transport. Wynajecie całego kontenera to koszt 1000$(wiem bo kolega teraz Hummera kupił i mają mu wysłać i taki jest koszt wynajmu i wysyłki całego kontenera) ale w takim kontenerze mieści sie conajmniej kilka sztuk motocykli więc przy odrobinie kombinacji(dogadanie sie z kimś kto importuje na handel lub z jakąs dużą firmą która zajmuje sie transportem) mozna ten koszt zmniejszyć. Ja w wakacje wybieramsie do USA i ktowie...jak wypatrze jakąś fajną sztuke w atrakcyjnej cenie to może kupie i wyśle sobie do polski! :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 firmy spedycyjne biąrą 300$ za motocykl wiec nie tak tragicznie Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 A znacie moze jakies adresy komisow w Chicago ??? Bylbym bardzo wdzieczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 http://www.chicagomotorcycleguide.com/DEALERS.HTM szczególnie polecam Chicago Cycle CenterPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi