tipmann85 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 czym najlepiej wyczyscic rurki zeby syf zszedl jakis konkretny srodek jest?z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Zależy co wyczyścić, jak okolice gaźników to jest środek do czyszczenia gaźników (carburator cleaner), można też czyścić środkiem do czyszczenia przepustnic lub środkiem do czyszczenia i odtłuszczania hamulcy (brake cleaner) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tipmann85 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 chodzi o generalnie o uklad wydechowy zeby ladnie sie swiecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Z zewnątrz czyścić? Masz chrom czy surowe kolektory? Jeśli surowe to papier ścierny i jedzie polerkę po kolei. Możesz iść na skróty i skorzystać z pasty do docierania zaworów. Testuję to właśnie na moich 20-letnich kolektorach w HD, robota idzie spoko, wydech jest z nierdzewki więc mam teraz na kolektorach lustro w złocistym odcieniu. Edytowane 29 Listopada 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 kup szmatke do matowania w lakierniczym o gradacji 1500 + paste polerską gruboziarnistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tipmann85 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 i teraz nie wiem kto doradza lepiej????????? to ktorej rady mam posluchac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Pasty zaworowe mają różna ziarnistość.Mogą tworzyć rysy na metalu bo jednak są stworzone do ścierania materiału w znacznym stopniu. Kup najpierw pastę gruboziarnistą do polerowania.Szmata i jazda. Reszty nauczysz się sam. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi