cenderr Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To ja jeszcze wrócę to tematu opon :P Dunlop D209 Sportmax Po 5 tyś km wyraźne ślady zużycia... Przy 10 tyś myśle że zobaczę druty To normalne? No ale ogólnie jestem bardzo zadowolony, jedynie na mokrym nie ma jazdy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To ciekawe, że do 5k dobiłeś. Oszczędnie widać śmigasz ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 No już obie gumy zrobiły się takie trochę doje*ane, na przyszły sezon coś bardziej kompromisowego zakładam :cool: D207 chyba zarzucę na jakieś traski... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Szok, że te sportowe laki tak krótko wytrzymują. Wiem, że coś za coś, ale... Ja od kwietnia zrobiłem ponad 5kkm i na myśl, że miałbym wymieniać gumy byłbym zniesmaczony :) Na szczęście(?) mam Roadtec'i. Nie śmigam jakoś super hardkorowo, ale na moje możliwości opona jest super, a i pewnie sporo jeszcze ma do zaoferowania w kwestii przyczepności. Z tymże ja preferuje raczej dalsze wypady ;) Opona ma przejechane już te prawie 6 tys. i śladów zużycia brak, co mnie bardzo cieszy - tylko, że ani centymetra nie zrobiły w miejscu, może dlatego ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja też wcale nie jarałem laka, tak to już bywa :bigrazz: No ale miałem nadzieje na trochę większy przebieg, tym bardziej że nie napierałem po torze tylko na trasach :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Zarzuciłem temat dawno nie zaglądałem...nie wiem jak to robicie że tyle nawijacie na tych oponkach..Ja nie dymie tak że ale jak założę używkę min. 2mm.to 3-4 tygodnie tj.ok.1000-1500km. i sznurki na wierzchu.Fakt że wymiatam jak na litra przystało i na 2-3 ze sprzęgła też się strzeli i dlatego co do używek mam wyrobione zdanie możemy też podyskutować..nouwex już potaniał ale jeszcze trochę poczekam..a tak z innej beczki to ile ogólnie macie nakręcone na Swoich GIXSACH???i ile z tego jest Waszą zasługą?pzdr. Edytowane 27 Lipca 2010 przez kazkader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja jak 1,5 roku temu bralem swojego to mial najechane 12 kkm, teraz ma 30 kkm, wiec troche sie uzbieralo. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ja kupiłem przy 12kkm w kwietniu br, obecnie 18kkm - czyli serwis, eh ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 moj ma juz 27k 3 lata sie kurzyl i cos podrdzewial , chyba go przepale i w koncu zrobie pierwsza regulacje zaworow :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Moja Niunia ma niecałe 12 tys. jak ją kupowałem miała 189 km przejechane - ten sezon jest 3 odkąd ją mam. Na początku więcej śmigałem, ale teraz towrzystwo się rozleciało i w tym sezonie to z 1500 km nawinołem tylko. Wczesniej ktoś pisał że guma po 5 000 nie ma sladów zużycia? Nie wiem jak to robicie, ale mi nowa guma starcza na maks 4 500 km. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja to pisałem i taka jest prawda. To jest Roadtec Z6 ;) Mam na to papiery w razie draki (w sensie foty). joł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja nie wiem jak Wy jezdzicie, ze po 5 kkm, nie macie opon. Ja na swoich Pilot pure mam tyle nakulate i wygladaja jak nowki. Zwykle latam po miescie i autostradach, na torze nie bylem, kapcia tez jeszcze na nich nie palilem. Moze kiedys bede jezdzil tak agresywnie, jak co niektorzy i tez sie oponki beda szybko konczyc hehhehe Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja nie wiem jak Wy jezdzicie, ze po 5 kkm, nie macie opon. Ja na swoich Pilot pure mam tyle nakulate i wygladaja jak nowki. Zwykle latam po miescie i autostradach, na torze nie bylem, kapcia tez jeszcze na nich nie palilem. Moze kiedys bede jezdzil tak agresywnie, jak co niektorzy i tez sie oponki beda szybko konczyc hehhehe Pzdr bibor a Ty jak ogarnąłeś sprzęta? bo ile dobrze pamiętam miałeś plecy czy świeży nabytek?coś nie w temacie jestem dawno nie zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze_cinek Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 witam, w przyszłym sezonie planuje zakup suzuki gsx-r 600 k3 co w nich najcześciej sie psuje pytam posiadaczy obecnych i byłych ;] i czy lepszy jest od r6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak pytasz posiadaczy to wiadomo że będzie najlepszy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi