zajc Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Taa, na ebayu straciłem 1000 Euro za towar który nigdy nie doszedł. Sprzedający jest z Hamburga, więc sobie skoczyłem do niego do domu, zapytać czy mi odda kasę :bigrazz: Nie spodziewał się wizyty Polaczka. Ba odebrałem swoje pieniążki i jeszcze poprosiłem o zwrot kosztów podróży, nie odmówił. Jesteś taki dzielny i odważny :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Trauma napisz coś-proszę :) Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Chyba popadl w traume i jakis czas o nim nie uslyszymy. Chyba ze znow cos bedzie kupowal lub sprzedawal na allegro i bedzie potrzebowal rady czy mozna wykrecic sprzedajacego na 5 zl. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Listopada 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Szkoda czasu na gadanie o takim zachowaniu... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi