[email protected] Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A gdybym jednak zdecydował się na enduro jak np to http://moto.allegro.pl/item825404022_yamah...a_rejestra.html co o tym myślicie bo z tego co słyszałem jest to sprzęt nie do zajechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) aha no zapomniałem dodać że jednego crossa mam to znaczy dt 80 tylko że to już za słabe jak dla mnie więc chce się przerzucić na coś znacznie mocniejszego czyli 450 bo po co mam kupować 250 mogę się założyć że po pół roku jazdy będzie mi brakować mocy :O dlatego wolę kupić coś konkretniejszego Kłaniam się przed Tobą :notworthy: Jeśli wyczynowa ćwiara znudzi Ci się po jedym sezonie, po przesiadce z DT 80 która ma mocy jak MZ 150 to naprawdę jesteś hardcorem :clap: Człowieku napierw chcesz CRF która waży jakieś 120kg gotowa do jazdy i o mocy ok 60km a naglę wyskakujesz z XT 600!! Ten sprzed ma 45km i jakieś 160kg wagi. Wejź trochę posiedz przed forum i poczytaj, opca "SZUKAJ" naprawde nie gryzie, ale się niechce... Zrozumiesz czym różni się enduro od crossa, bo pomiędzy tymi moto jest przepaść... ehh... :banghead: Edytowane 21 Listopada 2009 przez włochatyDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Spokojnie, pewnie nie będzie umiał odpalić czteropaka ;) a poza tym, sądząc po jego postach to wiedza jest malutka to pewnie kupi jakiegoś złoma co ledwo się toczy więc chłopak sobie krzywdy nie zrobi ;) pozdro CR500 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Spokojnie, pewnie nie będzie umiał odpalić czteropaka ;) a poza tym, sądząc po jego postach to wiedza jest malutka to pewnie kupi jakiegoś złoma co ledwo się toczy więc chłopak sobie krzywdy nie zrobi ;) pozdro CR500 hehehe Oby tak było, bo z takim podejściem naprawde sobie coś zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A gdybym jednak zdecydował się na enduro jak np to http://moto.allegro.pl/item825404022_yamah...a_rejestra.html co o tym myślicie bo z tego co słyszałem jest to sprzęt nie do zajechania xt/dr/xl/xr i klr 600 oferują mniej więcej(dr bardzo ciezki, klr troche bardziej awaryjny) to samo, tzn. 5x przeżyją wyczynowe crosiki, ale w terenie trzeba się oszarpać(zwłaszcza przy 180kg dr 650 czy klr), za to w zimie, która lada chwila nadejdzie ciezkie motÓRy mają łatwiej przy łapaniu trakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smove Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 aha no zapomniałem dodać że jednego crossa mam to znaczy dt 80 tylko że to już za słabe jak dla mnie więc chce się przerzucić na coś znacznie mocniejszego czyli 450 bo po co mam kupować 250 mogę się założyć że po pół roku jazdy będzie mi brakować mocy :O dlatego wolę kupić coś konkretniejszego się mogę założyć że nigdy w życiu manetki w crf 450 r nie odciągniesz do końca podczas jazdy ! to tak ode mnie, motocykl bezawaryjny jak się go serwisuje tak jak w książce. a odnosnie zaworów to lepiej jak się 4 rozwalą [honda] czy 5 [yamaha] ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi