Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 PZW, przestań się mazać, widziałem jak zap***dalasz 300 na przednim kole. YUBY,ja na przednim kole to tylko ósemki na światłach kręce. Za to widziałem,jak przednim kołem jarałeś gumę. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Ty masz napęd 2x2,w końcu masz 1,3 MPI w VTRce :cool: marcin1men miło było poznać :flesje: Oscar i inni,dzięki za udana motomikolajowa imprezę :icon_exclaim: Dzieciaki były mega zadowolone :buttrock: :clap: Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1men Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 I wzajemnie PZW Przesyłam link zrobionych przeze mnie zdjęć http://marcin1men.picturepush.com/album/78...9-Warszawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 DZięki za dziś! http://picasaweb.google.pl/Wookash89/MikoAje09 moje fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_Morfina Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 dzieki za fajna impreze! mam nadzieje ze nie tylko nam sie podobala:-) to pierwsza moto-impreza, w ktorej bralem udzial - do tej pory dzwoni mi w glowie! niezle fotki - na paru wypatrzylem siebie i swoja motore :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Johny,akurat miales charakterystyczne moto :biggrin: No to ladnei sie wstrzeliles w moto-imprezy z taka akcja :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nooo... moto zajebiaszczo wygląda, hm... zacząłem się zastanawiać nad przerobieniem swojej 'Wdowy' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zdjecia: http://picasaweb.google.pl/opecyna/Motomik...IiZmb2w5JvwvQE# Film: Bylo xtra. Szkoda ze tylko garstka dotarla do Crank'a na afterparty. Szacun za organizacje (zarowno dla organizatorow jak i uczestnikow) - juz dawno tak sprawnej kolumny nie widzialem. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak mi się nasunęło... nic dziwnego, że padło na motocyklistów z mikołajowaniem... Posturę większość ma słuszną.. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 PZW - jak Pelocik zapoda Ci tempo to nie wyrobisz. Ja juz sie nasluchalem w lato historii jak na cargo tak gonil ze ledwo wyhamowal. ;) Chyba mnie z kim pomyliłeś, albo się ktoś podszywa pod moją super ksywkę :bigrazz: Ja jeżdżę bardzo grzecznie :icon_mrgreen: Ja w tym roku wybrałem trochę wygodniejszy sprzęt do mozolnej jazdy: Drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Hoo ! Hoo ! Hoo ! Impreza Motomikołajkowa była bardzo udana :cool: To był dzień pełen miłych wrażeń, pozytywnych wibracji i całej masy radości dla dzieciaków. Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom akcji za przybycie, przywiezienie prezentów, rozdawanie słodyczy i stworzenie bardzo sympatycznej atmosfery. Szczególne podziękowania należą się tym, którzy wcielili się w rolę Mikołajów Pomocników. Dzięki Wam udało się to wszystko sprawnie ogarnąć przejazd przez miasto ;) Cieszę się, że poza radochą dla dzieciaków udało się też przekazać pozytywny wizerunek środowiska motocyklowego. Pokazać, że razem możemy i potrafimy coś zdziałać. I to bez palenia gumy, czy stawiania na koło - bezpiecznie, rozsądnie i sympatycznie. I o to chodziło :notworthy: Do zobaczenia za rok, R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi