Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Listopada 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Chcę kupić maxi skuter do firmy i wybór padł na T-Maxa. Prawdopodobny zakup to model 2001. Co możecie powiedzieć mi o tym modelu, na co zwrócić uwagę jeśli chodzi o tę konstrukcję. Czy ma jakieś wrodzone wady, etc? Dzięki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Buuuu, nikt tym nie jeździł?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 http://www.burgmania.net/forum/index.php? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Buuuu, nikt tym nie jeździł? kiedy tu są yno "prawdziwi motocykliści", do skutera wstyd się przyznać :icon_twisted: zajrzyj na burgmanię, jakiś opis tam jest, a na ichnim forum widziałem kilka tematów o t-maxie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dziękuję, poszukam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 kiedy tu są yno "prawdziwi motocykliści", do skutera wstyd się przyznać :icon_twisted: Bo to pedalskie urządzenie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Powiem szczerze, że i mnie kusi taki skuter, ale z drugiej strony tak krótki sezon i dwa moto, to chyba za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No, ja potrzebuję do roboty, zamiast samochodu latem... Na drugie czy trzecie do życia bym nie brał, za dużo opłat itd. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frato Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Bo to pedalskie urządzenie :icon_mrgreen: Ponoć najmocniej atakują ci którzy się sami ukrywają. Poznański "oddział" Burgmanii: http://www.skuterowa.com/phpBB2/index.php Klub PES organizator Burgmanii 2009 w Rogoźnie. W klubie są T- Maxy ale młodsze, na głównym forum Burgmanii spotkasz kilku użytkowników starszych modeli. Generalnie największą wadą tego modelu może być jedynie poprzedni właściciel. Skuter najlepszy w prowadzeniu i osiągach. Trzeba nim pojeździć by poznać zalety. Uważaj - możesz nie chcieć wrócić do " normalnego moto":) Jeśli będziesz chciał obejrzeć nowszy model to pisz PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Buuuu, nikt tym nie jeździł?? pzdr Ja troche jezdzilem :wink: , skuter ok dla jednej osoby, b. dobry na miasto, do przepychania sie w korkach. Od strony mechanicznej w modelu 2001 zwroc uwage na regulator napiecia (moze byc tez walniety stator), napinacz rozrzadu ... Jako ze to gaznik, po dluzszym postoju moga wystapic problemy z zaplonem - gazniki do czyszczenia i regulacji... A i jeszcze jedno, widzialem juz ich kilka z przebiegiem ~100 tkm, naprawde nie wiele sie dzieje ... silnik i przeniesienie napedu w kapieli olejowej, znosza to bez problemu. Edytowane 18 Stycznia 2010 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi