Skocz do zawartości

lata ktos dzisiaj?

oscar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak było. Pozdrawiam

A ganiał ktoś z naszych na trasie na Gdańsk?

Edytowane przez szaki

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png

Panowie,lata ktoś w sobotę?Podobno ma byc ladna pogoda...wiem ze do soboty daleko...ale...?:)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Ale jak ktoś da radę to szukajcie mnie na mieście między 10 a 17 od poniedziałku do piątku :buttrock:

A mnie w tym czasie szukajcie w pracy...

Co do soboty - bedzie pogoda = bedzie latanie

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Ale w sensie dogonić :biggrin:

Dogoni każdy bo mam 250@30 kucy i nadrabiam tylko w korkach oraz zakrętach :)

A mnie w tym czasie szukajcie w pracy...

Co do soboty - bedzie pogoda = bedzie latanie

A myślisz, że ja w tych godzinach nie jestem w pracy ? :wink:

Tak w ogóle, to dzisiaj ktoś jechał ze mną kawałek na czarnej GSXF chyba 600. Ktoś się przyzna ? :wink:

Polatalem sobie i dzisiaj. ramo bylo mokro (ale tylko z dolu) a wieczorkiem to cud malina.

Mam nadzieje ze sobota dopisze...

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

dziś piękne słońce zatem polatane i tak do wieczora.....

ktoś chętny na jutro??

ja chetnie :)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"