szaki Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Dokładnie tak było. Pozdrawiam A ganiał ktoś z naszych na trasie na Gdańsk? Edytowane 15 Listopada 2009 przez szaki Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artik523 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Leciałem Wybrzerzem Gdyńskim do Łomianek i z powrotem około dwunastej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Panowie,lata ktoś w sobotę?Podobno ma byc ladna pogoda...wiem ze do soboty daleko...ale...?:) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artik523 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Staram się jeździć codziennie choćby tylko do pracy a w sobotę faktycznie zapowiadają słoneczko. Ja na pewno będę na mieście... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja odpadam. Policzyłem fundusze i niestety trzeba ciułać kasę. Ale jak ktoś da radę to szukajcie mnie na mieście między 10 a 17 od poniedziałku do piątku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ale jak ktoś da radę to szukajcie mnie na mieście między 10 a 17 od poniedziałku do piątku :buttrock: A mnie w tym czasie szukajcie w pracy... Co do soboty - bedzie pogoda = bedzie latanie Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 wczoraj zrobiłem 7 dych i do końca tygodnia pewnie nie wsiądę, ale sobota.... sobota będzie dla nas :) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ale w sensie dogonić :biggrin: Dogoni każdy bo mam 250@30 kucy i nadrabiam tylko w korkach oraz zakrętach :) A mnie w tym czasie szukajcie w pracy... Co do soboty - bedzie pogoda = bedzie latanie A myślisz, że ja w tych godzinach nie jestem w pracy ? :wink: Tak w ogóle, to dzisiaj ktoś jechał ze mną kawałek na czarnej GSXF chyba 600. Ktoś się przyzna ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Polatalem sobie i dzisiaj. ramo bylo mokro (ale tylko z dolu) a wieczorkiem to cud malina. Mam nadzieje ze sobota dopisze... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 dziś piękne słońce zatem polatane i tak do wieczora..... ktoś chętny na jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak będzie jutro podobnie z pogodą to latam na bank. Dzisiaj oczywiście laaaatamy :buttrock: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 dziś piękne słońce zatem polatane i tak do wieczora..... ktoś chętny na jutro?? ja chetnie :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ja chetnie :) :crossy: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja od srody latam codziennie. Jutro oczywiscie obowiazkowo. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja się rozwaliłem :banghead: i straciłem podnóżek także lipton z jutrzejszym dniem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi