ajriszkofi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) I ja się chętnie dołączę, chciałabym w końcu się przejechać z Wariatem. Ale że wieczorem ma padac, to profilaktycznie zacznę "od rana". Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Taką bandą to faktycznie można wprowadzić lekki terror. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a gdzie śmigacie po mieście czy gdzies w trasę? Bo jeśli po mieście to byłbym chętny, jeśli jakaś trasa to juz gorzej, bo o ile te 45KM w lekkim moto daje rade między autami to na trasie 100-110 max przelotowa :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Raczej zgubisz się nawet w mieście, ale zawsze można soczek wypić. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jakby nie padało, to zadzwońcie do mnie gdzie jesteście. Podaj nr budki ;) Ja na razie nie mam motocykla, ale o pogodę zaczęłam się już starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No jeśli latacie tylko takimi co mają po stoparedziesiąt kucy jak Twoj i dajecie dobrze do pieca to pewnie, zgubie się w mieście. Ale zakładam, że są słabsze sprzęty, cięższe, i nie jeździcie na złamanie karku. A 140 kg w motocyklu podczas jazdy miejskiej naprawdę umożliwia bardzo sprawne lawirowanie między puszkami :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dobrze, ja mam pytanie techniczne: Gdzie i o której się umawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A żeby was grad nawiedził i wichura :biggrin: p.s. Doozer ..... studiujesz może na SGGW? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jeżeli życzenia Klaudiusza się nie sprawdzą to powinienem być w 200 od jakieś 17. Muszę tam z godzinę posiedzieć i załatwić jedną sprawę. Po tym jestem do waszej dyspozycji. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A żeby was grad nawiedził i wichura :biggrin: p.s. Doozer ..... studiujesz może na SGGW? Nie, Akademia Leona Koźmińskiego na Pradze płn :) W razie co to mógłbym chwile z wami dziś polatać bo i tak mam zamiar pojeździć, najwyżej jeśli stwierdze, że za szybko dla mojego moto to zawroce i po problemie :) Napiszcie tylko gdzie i o ktorej sie spotykacie Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://where2moto.com/places/53-pub-motocyklowy-dwa-koa Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No dobra, 17-18 się tam zjawie i zobaczymy co z tego będzie i ilu nas będzie, spróbować trzeba :) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dziekuje za zacne latanko. Lansik byl. Ucieklem do domku, bo jeszcze mnie dzis czeka wypad na miasto na lowy. Do nastepnego :) Doozer - czemu Cie nie bylo? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Niestety rondo nas zgubiło. Każdy wybrał inny zjazd. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziękuję kochani za zacny terror na mieście. Żal mi tylko, że Was zgubiłam... Mówiłam od samego początku, że chcę dziś po zapieprzać a wy tak się toczyliście... Byłam dziś mistrzem prostej! zwłaszcza tej, która prowadziła aż na kabaty :D Szkoda, że nie nadążyliście. Całuję Gronia :D Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi