krzywer Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Z uwagi, że sezon ma się dobrze i chce nam się latać to odświerzam wątek. Tak tak krzywer nawet z dedykacją :icon_mrgreen: Ach dziękuję, jestem poruszony :biggrin: To co, jakis mały terror z poczatku tygodnia? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja dzisiaj na chwilę przypucowałem się na Cargo w nowym Gore-Texie :icon_mrgreen: i teraz idę lulu bo jutro od 9 praca a wcześniej wyprostować fakturę która to podobno jest nieczytelna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) Dzisiaj o 20.30 , przy hard rock cafe, pomiędzy pałacem a złotymi tarasami. zapraszamy na wspólne latanie. pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2010 przez Pleban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dzisiaj pod złotymi tarasami o 20 jeśli ktoś chętny jest na wspólne polatanie :crossy: ( rekreacyjnie ). Zapraszam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi