przemek96 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Miałem nie wtykać nosa do dyskusji ( takie moje postanowienie ) ale jak zwykle siła wyższa mnie zmusza do zabrania głosu :icon_mrgreen: . Otóż Kia, tylko nie pamiętam czy Santa Fe, czy Sorento została uznana w USA w 2008 ? SUVem roku Santa Fe to Hyundai :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Gratuluje Zbycho... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wow :notworthy: Nie ma czego się przyczepić to trzeba tego, że chłop się zwykle pomylił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Nie, chodzi o to ze Hundai zostal a kile przypisano laury... :icon_mrgreen: P.S. O ile to prawda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dlatego tez tych samochodow sie nie kupuje... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Dlatego tez tych samochodow sie nie kupuje... :icon_mrgreen: pie**olisz-przynajmniej mają poczucie humoru :D A Hyundai to całkiem porządne auta robi :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Turbiny porzadne robi ale czy samochody :icon_rolleyes: nie wiem i wole nie sprawdzac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 tak czytam wypowiedzi i dziwie sie tym ktorzy twierdza ze KIA sie nie jezdzi... u mnie w rodzinie tata ma sorento 3,5 l 200km wersja amerykanska i jest naprawde zadowolony. Nie raz ja jezdze nim i jeszcze nic w nim nie bylo robione.. samochod zachowuje sie elegancko na drodze, fakt ta wersja nie ma 4x4 ale jak wczesniej wspomnialem to amerykaniec i tutaj raczej chodzi o gabaryty niz o mozliwosc jazdy w terenie! palii bo pali w koncu ma co rozpedzic ( 3,5 litra silnik )malo tego wczesniej mielismy kia sephie oraz carensa i oba te samochody pracowaly lepiej niz nie jeden VW doslownie nic w nich nie bylo robione... pozdrawiam i ja chwale sobie Sorento! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi