adam24 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Na poczatku to normalnie taki biały dym ale później ciemnym dymem. podejrzewam że to na karterach bierze olej bo simeringi zostały wymienione. A nie wkrecał się ponieważ miał nie odpowiednia cewke. PO wymianie jej na cewke od innego crossa szedł na koło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam24 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 W końcu Działa jak powinien:) Pozostało mi już tylko czekać na sezon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 W końcu Działa jak powinien Nie wierze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam24 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A jednak...:) cyka z kopa jak marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A jednak...:) cyka z kopa jak marzenie... Cyka z kopa ??? :eek: :biggrin: <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda cr 125 r Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 witam zajmij sie w takim wypadku zaplonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 po co ma zajmować sie zaplonem skoro wszystko działa. Ja w swoim zmieniłem simering na wale za7 zł i wkręca sie elegancko ale troche kopci bo mieszanka większa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi