mariuuuszek Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam, chce zakupic uzywke yoshimury badz akrapovica. Moze ktos poleci gdzie mozna tanio znalezc cos dobrego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Alledrogo.pl choc nie zawsze tanio :) Jednak jak bedziesz cierpliwy napewno cos wyrwiesz w dobrej cenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 albo niemiecki ebay. Też tanio części tam kupisz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 albo niemiecki ebay. Też tanio części tam kupisz. :) Czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Przy obecnym kursie dolara może ebay USA? Sprawdzałem ceny przykładowego wydechu (nowego) Two Bros dla mojego sprzęta i wyszło 1300pln z przesyłką do PL. W Polsce identyczny wydech kosztuje 3200pln. Przeliczane po kursie 2,76. Edytowane 3 Listopada 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Przy obecnym kursie dolara może ebay USA? Sprawdzałem ceny przykładowego wydechu (nowego) Two Bros dla mojego sprzęta i wyszło 1300pln z przesyłką do PL. W Polsce identyczny wydech kosztuje 3200pln. Przeliczane po kursie 2,76. Doliczyles cło itd? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Doliczyles cło itd? Policzyłem cenę towaru + shipping to Poland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Policzyłem cenę towaru + shipping to Poland. to źle, licz tak: 470 Dolarow za wydech i wysyłkę. Płatność Paypal, dolar 2.99 = 1400zł + oplaty w PL 45% Razem: 2030zł | +- 100zł Edytowane 3 Listopada 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 to źle, licz tak: 470 Dolarow za wydech i wysyłkę. Płatność Paypal, dolar 2.99 = 1400zł + oplaty w PL 45% Razem: 2030zł | +- 100zł Dzięki za info, jak bym zamówił to by była niespodzianka... Niemniej jednak i tak się opłaca :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Przy obecnym kursie dolara może ebay USA? Sprawdzałem ceny przykładowego wydechu (nowego) Two Bros dla mojego sprzęta i wyszło 1300pln z przesyłką do PL. W Polsce identyczny wydech kosztuje 3200pln. Przeliczane po kursie 2,76. :eek: sam wydech za tyle sprzedają :icon_question: :eek: A ja myślałem, że nic droższego od "super" Akrapa to już chyba nie ma... A no zapomniałem, jest Arrow :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja słyszałem kilkanaście rodzajów tłumiorów na Fazerze i nic nie przebije jeśli chodzi o huk Arrowa-po prostu masakra! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ernest, pozwól mi, że zgadnę: Twoj Fazer ma oczywiście Arrowa? :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Foksie-mój Fazer MIAŁ Arrowa, poszedł na alledrogo-a teraz jest Leo z DB bo już łeb mi chciało urwać! no i jak foks? :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Yoshimure ze stanow moge miec za 400 $ razem z przesyłka. Koles wysyla jako "Gift" wiec jak dobrze bedzie nic nie place. W naszym j*b... kraju za uzywke wolaja ok 1000 pln a tam nowy za 320 $, eh to jest jakas paranoja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) jest paranoja! ja za Arrowa z UK z przesyłką pod drzwi zapłaciłem 300pln... stan idealny! Edytowane 4 Listopada 2009 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi