ivan161 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam Tak jak w temacie gdzie moglbym kupic szybe z takim "garbem" jak ma ta RF ?? http://photos02.allegroimg.pl/photos/orygi.../74/799037428_3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) Wzgledy estetyczne... Poprostu mi sie podoba ;) A przy okazji powinna lepiej niz stndardowa odchylac strumien powietrza... Wiem ze dostepne sa dluzsze szyby ale one poprostu mi sie nie podobaja... Edytowane 31 Października 2009 przez ivan161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Brzydka ale rzecz gustu... proponuje sięgnąć do allegro.pl albo moto-akcesoria.pl :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) a ja sie podepne, jak to jest z tymi szybami, dają one coś? http://www.solomotoparts.com/product_image.php?imageid=25147 Edytowane 5 Listopada 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 a ja sie podepne, jak to jest z tymi szybami, dają one coś? http://www.solomotoparts.com/product_image.php?imageid=25147 Miałem taką w rr 06r,do 220 dawała dostateczną ochronę przed wiatrem przy odpowiedniej pozycji/można było swobodnie patrzeć do przodu/powyżej 220 wiatr zaczynał targać głową.Może by było lepiej gdybym używał aerodynamicznego kasku,ja jeżdziłem w HJC FG 14. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja w swojej 954 wymieniałem właśnie na taką Puig Racing. Różnica jest, nie jakaś znacząca, ale jednak opór wiatru zaczyna się dużo później niż miałem przy fabrycznej. Z tym, że przy 954 jest dość dużo wyższa i garb jest dość mocno wyprofilowany, w niektórych jak widziałem ten "garbek" jest na tyle mały, że wątpię by coś dawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 w 1000 RR (2008 ) jest duza różnica - na seryjnej jazda ponad 200 to była walka o przetrwanie . Przy takiej z garbem przy 250 jest lepiej niż na serii przy 200 Ale podejrzewam że na rożnych moto różnie to wypada stąd też będą różne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja przy swoich 190cm wzrostu po zamocowaniu racingowej szybki z garbem w 929 nie odczułem żadnej różnicy. Nadal wieje jak cholera. Dziś wydałbym tą kasę na paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja przy swoich 190cm wzrostu po zamocowaniu racingowej szybki z garbem w 929 nie odczułem żadnej różnicy. Nadal wieje jak cholera. Dziś wydałbym tą kasę na paliwo. bo do 929 trzeba było kupić wysoka szybę nazywana chyba "turystyczna" ja miałem taka i przy wzroście 194 cm do 200/h jazda była lajcikowa a schylać/chować się za szyba trzeba było gdzieś przy 250 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Mądry polak po szkodzie :icon_mrgreen: Dzięki, choć te turystyczne wyglądają czasem niewyjściowo. No ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Panowie temat sie rozwinol a ja wciaz nie uzyskalem odpowiedzi gdzie kupie taka szybe;] A chce ja wymienic nie ze wzgledow estetycznych a glownie dlatego ze wszystkie robale odbijaja mi sie na szybce kasku :/ A te turystyczne z alledrogo wygladaja kiczowato ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 www.puig.pl Mialem w Hondzie, mam w Suzuki i jestem 100% zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 A ja mam MRA sport i nic mi nie urywa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 www.puig.pl Mialem w Hondzie, mam w Suzuki i jestem 100% zadowolony W Puigu to RF mają turystyczne, nie ma Racing z garbem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 W Puigu to RF mają turystyczne, nie ma Racing z garbem. No i w tym tkwi caly problem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi