Maras Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Cześć. Może ktoś pomoże :potrzebuje j.w. tarczy przód. Może ktoś zna jakiś sklep gdzie mogę je kupić w miarę tanio? Na allegro sprawdzałem. Kurcze zam sobie jestem winien,prawa piękna ,lewa lepiej nie mówić. :banghead: moja wina ,moja bardzo wielka wina....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Cześć. Może ktoś pomoże :potrzebuje j.w. tarczy przód. Może ktoś zna jakiś sklep gdzie mogę je kupić w miarę tanio? Na allegro sprawdzałem. Kurcze zam sobie jestem winien,prawa piękna ,lewa lepiej nie mówić. :banghead: moja wina ,moja bardzo wielka wina....Pozdrawiam. nie pij :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) a ja myślałem, że tarcze wymienia się tylko parami? Chyba jednak się myliłem. Domyślam się że chodzi o tarcze hamulcowe ... Edytowane 30 Października 2009 przez DawidP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 a ja myślałem, że tarcze wymienia się tylko parami? Chyba jednak się myliłem. Domyślam się że chodzi o tarcze hamulcowe ... Ja myślę, że raczej tarczę antyrakietową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Nie umiecie czytac? - "j.w" :P Ps. coz za dramaturgia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ale nie zrobisz sobie krzywdy prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarccom Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 poszło info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1987 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 chlopaki , czy kto z Was moze mial doczynienia, badz wie cos na temat z takich tarcz hamulcowych: http://moto.allegro.pl/item850865001_tarcz..._owiewki24.html w moim sprzecie mam zamiar juz wymienic i sie zastanawiam nad tymi... Czy warto sobie glowe zawarac? Cena bardzo korzystna... Wesołych Świat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Znajomy kupowal w Warszawie takie wlasnie tarcze do TDMki, mozliwe wlasnie ze od tego samego kolesia. Nie narzekal, przejezdzil jeden sezon w tym wypad do Ruminii i poki co nic sie nie dzieje. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Na ebay-u sprzedaja je chińczycy po około 550zl 2 sztuki widze że w polsce sie szybko robi interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Na ebay-u sprzedaja je chińczycy po około 550zl 2 sztuki widze że w polsce sie szybko robi interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na ebay-u sprzedaja je chińczycy po około 550zl 2 sztuki widze że w polsce sie szybko robi interes No to rób ten interes skoro taki świetny. Kup za $195 zapłać 30% opłat celnych i vatu i powiedz za ile sprzedasz je w PL? PS. Nie handluję tymi tarczami, ale czasem coś kupuję na ebayu i wiem, że różowo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No to rób ten interes skoro taki świetny. Kup za $195 zapłać 30% opłat celnych i vatu i powiedz za ile sprzedasz je w PL? PS. Nie handluję tymi tarczami, ale czasem coś kupuję na ebayu i wiem, że różowo nie ma. Virek , przestań kupowac na ebaju , czas pójśc o krok dalej ;) Na ebay-u sprzedaja je chińczycy po około 550zl 2 sztuki widze że w polsce sie szybko robi interes Morris , no to jak jest taki swietny to czmu sie za niego nie weźmiesz ? Nie masz pojecia o czym piszesz.I mówie tu o powaznym imporcie bezposrednim , nie popierdółkach zdobytych na ebaju. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie za bardzo rozumiem czemu was podnieciła tak moja wypowiedz stwierdziłem fakt i mam w dupie koszta importu bo sie tym nie bawie i nie zamierzam . ( a jak panom importerom chińszczyzny taka krzywda to kup kontener tego wyjdzie ci po 250 zł z opłatami ja w odpowiedzi na pytanie pokazałem alternatywe zainteresowanym i to wszystko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1987 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hmmm no ale czy warto polozycz ta kase ze te tarcze? Cena w porownaniu do innych korzystna ale dla mnie to i tak spora kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi