m16 Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 szukam jakies wierchowiny albo komara jeszcze na pedaly. Pamietasz ta wierchowine co Ci o niej kiedys mowilem ? To poszla - ale teraz jest u nas komar na pedaly za jakies 30 -50 zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Ehh........kOmArek Pikny naprawde gratuluje posiadania!!!!! :) Ps Dołanczym sie do akcji- Anty przerabiania!!!!! Pozdrawiam!!! :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Fajny bzyczek. Takie oryginały za kilka(albo kilkanaście) lat moga być dużo warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 fajny sprzecik :) tez sadze ze oryginalne sprzety bez zadnych przerobek lub z bardzo malymi sa najlepsze. W mojej Jawce jedyna modyfikacja to tylna lampa od Simsona skutera :D i wydaje mi sie ze wyglada troche lepiej niz normalna (nie ja ją zalozylem - kupilem z taką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi