soulreaver Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Do listy podsumowującej sezon dopisałbym jeszcze tylko: zero złych doświadczeń z kierowcami samochodów. Nie doświadczyłem ani zajeżdżania drogi, ani dziwnych manewrów, żadnej złośliwości - nic. Doświadczyłem za to ustępowania drogi w korkach, pomocy w sytuacjach awaryjnych (urwana sakwa pozostawiona na drodze) i jeszcze kilku innych przyjemnych sytuacji, jak np. przyjazne zagadnięcia podczas oczekiwania na zielone światło. W relacjach moto : puszki - sezon zdecydowanie na plus. Nie daj się zwieść, trafiłeś po porostu na tych bardziej przyjaznych... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ha! Jednak nie koniec sezonu! Dzisiaj było przyjemne słońce, nie aż tak zimno, więc wskoczyłem na siodło i ze 2 godzinki sobie pojeździłem (przy okazji dzisiejszego święta odwiedzając jednocześnie Palmiry). Aczkolwiek myślę, że była to ostatnia przejażdżka w tym roku. Jednak zimno daje się trochę we znaki. A przy okazji wspomnę jeszcze o jednej rzeczy związanej z "pierwszym sezonem". Nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja nabrałem odruchu pozdrawiania motocyklistów. Czasem łapię się na tym, że prowadząc samochód mam ochotę podnieść lewą łapę, jak widzę moto z naprzeciwka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Gratulecje czarny bracie z Poznania :notworthy: oby nastepny sezon był identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A przy okazji wspomnę jeszcze o jednej rzeczy związanej z "pierwszym sezonem". Nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja nabrałem odruchu pozdrawiania motocyklistów. Czasem łapię się na tym, że prowadząc samochód mam ochotę podnieść lewą łapę, jak widzę moto z naprzeciwka :wink: Nie Ty jeden tak masz ;). Kilka razy zdarzyło mi się pozdrowić w ten sposób ;) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytura Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Sezon się nie kończy! ja swją przygodę - pierwszy "sezon" na swoim moto :crossy: ropoczęłam w grudniu 2008 roku i mam zamiar zakończyć w grudniu 2009 roku, a potem w grudniu 2009 roku oficjalnie rozpocząć drugi "sezon".. na swoim moto :crossy: ale fakt, ze względu na pogodę jeżdżę rzadziej niż wiosną czy latem... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Choc sezon 2009 nie jest moim pierwszym sezonem, to byloby wspaniale, gdybysmy wszyscy mogli pisac o tak udanym sezonie regularnie rok w rok. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Myślę, że wszyscy mamy podobne założenia. Oby się sprawdziły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martynabla Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ja taż czekam na wiosnę -pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 He he he... A ja nie mogę zakończyć sezonu. Już 3 razy stawiałem moto w garażu z myślą, że to już na zimę - i pogoda nie pozwala mi na takie kategoryczne postanowienia. Innymi słowy - na zamknięcie pierwszego sezonu trzeba jeszcze poczekać. I dobrze! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja poszedłem o krok dalej i postanowiłem wynaleźć "brak końca sezonu" :biggrin: Jestem za leniwy na to aby odstawić moto na stałe do garażu i kask schować w szafie. To jeżdżę :lalag: Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi