Skocz do zawartości

udany pierwszy sezon

kompan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Do listy podsumowującej sezon dopisałbym jeszcze tylko: zero złych doświadczeń z kierowcami samochodów. Nie doświadczyłem ani zajeżdżania drogi, ani dziwnych manewrów, żadnej złośliwości - nic. Doświadczyłem za to ustępowania drogi w korkach, pomocy w sytuacjach awaryjnych (urwana sakwa pozostawiona na drodze) i jeszcze kilku innych przyjemnych sytuacji, jak np. przyjazne zagadnięcia podczas oczekiwania na zielone światło.

W relacjach moto : puszki - sezon zdecydowanie na plus.

Nie daj się zwieść, trafiłeś po porostu na tych bardziej przyjaznych... :bigrazz:

Ha! Jednak nie koniec sezonu! Dzisiaj było przyjemne słońce, nie aż tak zimno, więc wskoczyłem na siodło i ze 2 godzinki sobie pojeździłem (przy okazji dzisiejszego święta odwiedzając jednocześnie Palmiry).

Aczkolwiek myślę, że była to ostatnia przejażdżka w tym roku. Jednak zimno daje się trochę we znaki.

A przy okazji wspomnę jeszcze o jednej rzeczy związanej z "pierwszym sezonem". Nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja nabrałem odruchu pozdrawiania motocyklistów. Czasem łapię się na tym, że prowadząc samochód mam ochotę podnieść lewą łapę, jak widzę moto z naprzeciwka :wink:

A przy okazji wspomnę jeszcze o jednej rzeczy związanej z "pierwszym sezonem". Nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja nabrałem odruchu pozdrawiania motocyklistów. Czasem łapię się na tym, że prowadząc samochód mam ochotę podnieść lewą łapę, jak widzę moto z naprzeciwka :wink:

Nie Ty jeden tak masz ;). Kilka razy zdarzyło mi się pozdrowić w ten sposób ;)

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Sezon się nie kończy! ja swją przygodę - pierwszy "sezon" na swoim moto :crossy: ropoczęłam w grudniu 2008 roku i mam zamiar zakończyć w grudniu 2009 roku, a potem w grudniu 2009 roku oficjalnie rozpocząć drugi "sezon".. na swoim moto :crossy:

ale fakt, ze względu na pogodę jeżdżę rzadziej niż wiosną czy latem... :rolleyes:

• 3 tygodnie później...

He he he... A ja nie mogę zakończyć sezonu. Już 3 razy stawiałem moto w garażu z myślą, że to już na zimę - i pogoda nie pozwala mi na takie kategoryczne postanowienia. Innymi słowy - na zamknięcie pierwszego sezonu trzeba jeszcze poczekać. I dobrze! :icon_biggrin: