Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Hejo, poszukuje panewki do korbowodu szt. 4 i do wału korbowego szt. 6, Honda CB450S rocznik 1988r. białe albo żółte (kolor obecnych już mało czytelny); VIN: PC17 3004561, nr silnika: PC17E-2017526 Niestety autoryzowani dealerzy wołają straszne ceny, używanych mało, więc jakby ktoś coś słyszał lub wiedział to chętnie proszę o info pozdro Vanilla :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Hejo, poszukuje panewki do korbowodu szt. 4 i do wału korbowego szt. 6, Honda CB450S rocznik 1988r. białe albo żółte (kolor obecnych już mało czytelny); VIN: PC17 3004561, nr silnika: PC17E-2017526 Niestety autoryzowani dealerzy wołają straszne ceny, używanych mało, więc jakby ktoś coś słyszał lub wiedział to chętnie proszę o info pozdro Vanilla :bigrazz: Widze ze kobieta wiec odpisuje, jako ze problem wielokrotnie walkowany na forum: - mam nadzieje ze nie szukasz panewek nadwymiarowych, - mam nadzieje ze czopy walu ( glowne i korbowe ) sa OK, nie porysowane, przebarwione i ze trzymaja wymiar. - oplaca sie kupic u dealera, a nie aftermarket - jesli polscy dealerzy chca drogo moze sprawdz niemieckich, angielskich czy holenderskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Widze ze kobieta wiec odpisuje, jako ze problem wielokrotnie walkowany na forum: - mam nadzieje ze nie szukasz panewek nadwymiarowych, - mam nadzieje ze czopy walu ( glowne i korbowe ) sa OK, nie porysowane, przebarwione i ze trzymaja wymiar. - oplaca sie kupic u dealera, a nie aftermarket - jesli polscy dealerzy chca drogo moze sprawdz niemieckich, angielskich czy holenderskich. Czesc Adam, wiem, że temat wałkowany, ale dla mnie z tego nic nie wynika, z dyskusji na forum mojej Hondzi panewek nie przybędzie :icon_biggrin: Natomiast rzecz ma się tak, iż rozpoznałam rynek dealerów oraz pogrzebałam w necie na różnych aukcjach, na razie nici z tego - To co jest mi potrzebne to nie jest nadwymiarowe (szlifować mogę moje pazurki) :biggrin: - wał jest OK - dealerzy zachodni są już również na moim celowniku... ...ale jeśli jakowys kolega/koleżanka moze pomoc to chetnie skorzystam i ładnie podziękuję pozdrawiam Vanilla Edytowane 21 Października 2009 przez Vanilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Sprobuj rowniez tutaj: http://www.bikebandit.com W dziale czesci fabrycznych wyszukujesz swoj roczni, model moto, rysunek walu korbowego pod ktorym beda nr czesci z cena i wysylasz zapytanie czy maja na skladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Sprobuj rowniez tutaj: http://www.bikebandit.com W dziale czesci fabrycznych wyszukujesz swoj roczni, model moto, rysunek walu korbowego pod ktorym beda nr czesci z cena i wysylasz zapytanie czy maja na skladzie. Hej, świetna stronka, ale niestety przesyłka do Polski kosztuje 139.02 USD, troche duzo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Hej, świetna stronka, ale niestety przesyłka do Polski kosztuje 139.02 USD, troche duzo :( Vanilia , nie sugeruj sie ceną podaną z automatu na stronie , pytaj majlem. Polecam jeszcze mrcycles.com , w porównaniu do bikebandit sporo części tańszych (kiedyś porównywałem części do 1000RR , SF , GSXF i innych) . Edit, A nie lepiej wał z panewkami kupić ? Edytowane 21 Października 2009 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) ups bo bylo dwa razy :) Edytowane 21 Października 2009 przez Vanilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Vanilia , nie sugeruj sie ceną podaną z automatu na stronie , pytaj majlem. Polecam jeszcze mrcycles.com , w porównaniu do bikebandit sporo części tańszych (kiedyś porównywałem części do 1000RR , SF , GSXF i innych) . Edit, A nie lepiej wał z panewkami kupić ? Hejka, kontaktowalam sie bezposrednio z obsluga i gosciu podal mi taka cene przesylki, obsluguje ich UPS, niestety drogo, a stronke mrcycles.com juz sprawdzam, fajna, dzieki za cynk Wał z panewkami tez mam na mysli, ale byloby fajnie dorwać piec i samemu wymontwac, bo kto wie co kto i jak szperał pozdro Vanilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 No niestety jesli wysylaja UPS to zabija sprawe. Sprobuj znalezc sklepy internetowe w panstwach europy, duzo nizsze ceny transportu i moze przesylaja normalna poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Yo! Pisalas cos u uzywkach... Moze ten koles ma? http://www.allegro.pl/item791263949_honda_...0_s_czesci.html Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Yo! Pisalas cos u uzywkach... Moze ten koles ma? http://www.allegro.pl/item791263949_honda_...0_s_czesci.html Pzdr Hejo, niestety to co potrzebuje to już sprzedane...tego typu aukcje na Alledrogo już "przeleciałam" dzięki i pozdro Vanilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi