baba_zanetti Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 najpierw pytasz, potem stwierdzasz że to bicie piany, weź się zdecyduj. Zakładasz wątek by zabłysnąć wiedzą na temat TDM, czy czegos sie dowiedzieć? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 nikt sie nie spiera o to ktore swiece sa lepsze. kolega zalozyl te splitfire i chwali wiec ja rowniez sprobuje. tylko tyle - dlaczego? napisalem powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 A może mi ktoś powiedzieć po cholerę ten OT??? Nie całkiem OT. Świeczki SplitFire mogą być lekarstwem na palnie "z jednego gara". Problem znam z mojego HD z tym odpalaniem, tylko że u mnie winą jest zajechany gaźnik, dlatego pali z jednego gara i po chwili dopiero drugi zaskakuje. Po dłuższej chwili czasem. Świeczki SplitFire kupiłem kiedyś z ciekawości. W sumie to były świece Screamin Eagle, produkowane przez Split. Po ich założeniu całkiem inne moto - pali od razu na 2 garnki, łatwiej odpala, jakby trochę "elastyczniej" pracował silnik podczas jazdy. Ogromna róznica nie była ale jednak jakaś była. Niestety świeczki hooy strzelił jak miałem problem z modułem zapłonowym i obie wyzionęły ducha przez to. A później moduł. :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Przepraszam, może jestem trochę nerwowy. Nigdy palenie na jeden gar nie powodowało dodatkowych dolegliwości, aczkolwiek, jeśli byłbym w stanie zakupić takie świeczki, to spróbuję. Pozdrawiam. Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 no i tu jest bol, bo jedyna osoba ktora znam i ktora zajmowala sie ich sprzedaza chwilowo zawiesila dzialalnosc. jesli ktos z Was wie gdzie mozna je nabyc niech sie podzieli ta wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Sa u mnie w Canadian Tire w ciaglej sprzedarzy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ale chodzi a taki typ świecy? http://shop.wemoto.com/pictures/plugs/cr9ek.jpg Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 raczej taki http://www.daten.oliku.de/bilder/splitfire.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Poza zdiagnozowanym napinaczem rozrządu (do wymiany) nie udało się na razie nic znaleźć, moto jedzie do garażu i na wiosnę będziemy szukać dalej. Jedna rzecz, która może komuś pomoże zdiagnozować. Ubywa znacząco (!!!) płynu chłodzącego. Nie ma wycieków, płyn nie dostaje się do oleju (ten ma kolor ciemny). Macie jakieś propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi