R.Y.B.A Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Volvo Volvo ! Jezdziłem 740 kombi 2,4td i byłem zakochany ! Silnik zabija momentem i dzwiekiem, w miare mało pali i ma super opinie. Podstawowa sprawa to to ze volvo bedzie latwiej kupic w dobrym stanie niz balerona, a w kombi na ladnej feldze wyglada o wieeele bardziej stylowo ! http://www.polskajazda.pl/Samochody/Volvo/...ia/60053,429186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Opel omega 3.0 nowe i fajne auto można kupić 170 KM i tył napęd Omega 3.0 ma 211KM... auto faktycznie fajne, jeździłem - wiem. problem z głowicami, często zajeźdzone silniki. a ja bym proponował Jaguara XJ z lat 91-95. za tą kasę kupisz spokojnie, komfort jazdy więcej niż dobry. Właśnie takiego ujeżdzam... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 mam xedosa 9 jakbys chcial [2.5 v6 ] Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jag fajny, ale wydaje mi się dosyć skomplikowany. A xedos nieco za plastikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ty chyba nie widziales xedosa 9 kolego ;) http://www.autogielda.pl/sprzedam_mazda_xe...,II97KYKNP.html plastiku raczej nie ma zbyt wiele Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Duże masywne plastikowe zderzaki i kokpit ;) Do tego ma obły kształt i domniemam po ustawieniu silnika że przód napęd :) P.S. Fajne te jagi, może coś więcej na ich temat, jak z częściami, co się psuje, jakiego typu mają zawieszenia (wielowahacz...), jak mocno i co w nich rdzewieje, czy chodzą na gazie ( :P ) i dlaczego mają tylko rzędowe silniki niezależnie od pojemności (te starsze)? Edytowane 11 Listopada 2009 przez WSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 plastikowe zderzaki ma wiekszosc aut ;) widze , ze nie widzisz ;) kokpit jest mieciutki , jak rowniez cala reszta, czyli wszystkie obicia slupkow i drzwi sa miekkie , jedynie pas biegnacy od licznikow poprzez pokuszke powietrznapasazera jest wykonany z milego w dotyku matowego tworzywa . zmienilbys zdanie gdybys usiadl w srodku kolego. widzisz , ja naleze do tych ludzi , ktorzy wypowiadaja sie w tematach , ktore sa im znane . nie znasz tego auta , jak widac ;) bez urazy ;) jaguara tez znam gdyz rozwazalem kupno xj6 , niestety w czasie kiedy go szukalem , nie bylo nic ciekawego na rynku. niemniej jednak jaguar xj 6 jest technicznie do wytrzymania jak nannasze warunki . to ze jest sliczny , nie ulega watpliwosci. choc nie wszystkim takie konserwatywne ksztalty kokpitu odpowiadaja. mi tak, mialem cherokee xj4.0 i wsrodku tez mial super "mebloscianke" ;). xedos 9 kolego nawet dzis uchodzi za bardzo komfortowe auto , zauwaz ze byla produkowana od 94r. az do chyba 2003 . w niezmienionej formie. na you tub masz nawet film opisujacy proces powstawania xedos / milenia . [auto roku w kanadzie w 94r.] Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Spooko, nie miałem z taką mazdą kontaktu i oceniam tylko na podstawie zdjęć. Za to nie zaprzeczyłeś że ma przedni napęd, więc odpada w przedbiegach. Nie wątpię że jest wygodna i że to dobry samochód, ale jak dla mnie za mało klasyczny (o to mi chodziło gdy pisałem że plastikowa) po prostu nie mój typ :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) ja sie nie gniewam ;) tez lubie klasyki :] qwa , dopiero teraz doczytalem ze rowniez 4x4 wchodzi w gre . to juz koelgo dokonales slusznego wyboru . xj 4.0 cherokee z niezniszczalnym automatem aw4 rodem z japonii i reduktorem np242 . i latasz . latasz gdzie chcesz . fakt w stocku nie wyglada zacnie ale dodajac mu lifta 2" i kola 30/9.5/15 na felach z leekim odsadzeniem masz swietby samochod na asfalt i w teren . jako jeden z nielicznych ma mozliwosc jazdy z wlaczonym napedem po czarnym . wogole cherokee ma klsae styl i dusze . mialem go 2.5 roku i sluzyl mi bezawaryjnie sprzedalem go tylko dlatego ze trafil mi sie w bardzo okazyjnej cenie wrangler 4.0 w automacie , ktoym jezdze do dzis . ale caly czas mi chodzi cherokee po glowie ;) zapraszam na 4um www. jeep.org.pl ;) Edytowane 12 Listopada 2009 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Kulka juz wszem i wobec wiadomo, ze peep jest naj naj naj na swiecie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 :) nie twierdze ze jest naj naj naj , poprostu wyrazam swoja opinie na temat jeepa xj. nie neguje aut innych marek , racz zauwazyc ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Pewnie ze racze... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 .................. dopiero teraz doczytalem ze rowniez 4x4 wchodzi w gre . to juz koelgo dokonales slusznego wyboru . xj 4.0 cherokee z niezniszczalnym automatem aw4 rodem z japonii i reduktorem np242 . i latasz . latasz gdzie chcesz . fakt w stocku nie wyglada zacnie ale dodajac mu lifta 2" i kola 30/9.5/15 na felach z leekim odsadzeniem masz swietby samochod na asfalt i w teren . jako jeden z nielicznych ma mozliwosc jazdy z wlaczonym napedem po czarnym . wogole cherokee ma klsae styl i dusze . mialem go 2.5 roku i sluzyl mi bezawaryjnie sprzedalem go tylko dlatego ze trafil mi sie w bardzo okazyjnej cenie wrangler 4.0 w automacie , ktoym jezdze do dzis . ale caly czas mi chodzi cherokee po glowie ;) zapraszam na 4um www. jeep.org.pl ;) Kolega kulka dobrze pisze :lalag: :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 .... i latasz . latasz gdzie chcesz . fakt w stocku nie wyglada zacnie ale dodajac mu lifta 2" i kola 30/9.5/15 na felach z leekim odsadzeniem masz swietby samochod na asfalt i w teren . .... no jezeli ktos lubi po asfalcie "pędzic" z prędkoscią bliską 70 km/h to tak... :clap: kanciaty czołg ? voyagera se kup Panie z lat 94-95 ... zapie**ala to i wygodnickie bardzo... a cenowo obecnie smieszny... (124....jezdziles - to wiesz : niestety nic bardziej bezobsługowego nie znajdzieszz..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 od zapie**alania jest moto ;) kolego. jeep spokojnie jedzie sobie normalne predkosci ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi