ernestZL Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Piotrek nie tylko widziałem ale i jeździłem na nowym duku 1098! i powiem ci że jakoś tej "legendy" w hooy nie czułem! Za to nowe ZX10R czy nowe R1 zrobiło na mnie o wiele większe wrażenie! Ale tak naprawdę to jest łorewer czy jeździsz 4R czy V czy 600 czy Lytrem jak i tak wprawny jeździec na lichej 600 wyjebie lamusa na 1000!!! Mam nadzieje ze chociaż kilka razy w sezonie dosiadacze lytrów z tematu wybiorą się na tor swoimi maszynami...bo i tak potencjalnie są preclami na swoich preclowozach za <50tyś. plnówn… a jeśli chodzi o jazdę to w ogóle strzał w kolano bo mistrz jest jeden! i na pewno nie jeździ na gejo-włoszczyźnie! Vale mu mówią... Drag Star Forever :) Edytowane 18 Października 2009 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ale tak naprawdę to jest łorewer czy jeździsz 4R czy V czy 600 czy Lytrem jak i tak wprawny jeździec na lichej 600 wyjebie lamusa na 1000!!! Mam nadzieje ze chociaż kilka razy w sezonie dosiadacze lytrów z tematu wybiorą się na tor swoimi maszynami...bo i tak potencjalnie są preclami na swoich preclowozach za <50tyś. plnówn… No ernest nie przesadzaj mi się raz udało skutera wyprzedzić, jeszcze trochę poćwiczę to może znowu kiedyś dam radę. A na tor - no coś ty, chcesz żeby mi kto motura obtarł, a wiesz jak tam szybko opony znikają a poza tym można się tam wyłożyć i kombinezon zniszczyć ... nie dziękuję potrzymam maszynę w garażu i będę na nią patrzeć ... ładna jest. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a i tak zielone jest najszybsze i hooy!!! precle wy przebrzydłe :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ten skuter co go wyprzedziłem to zielony był jakiś Kawał_sraki czy cuś takiego ..... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 aaaaaaa boli cię to :) mam cię!!! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zeczywiscie kolego miales pecha z Falco :( Moja naszczescie ma sie dobrze i to nawet bardzo, a do tych co porownuja RSV i Falco to powiem tyle jest co porownywac :) po przeprowadzonych modernizacjach ktore u mnie juz sie prawie koncza jest troche lepiej niz RSV :) z japonja nie ma takiej frajdy tuningu co z wloszczyzna :) na razi enic nie zdradzam ale jak skoncze to sie pochwale calkiem odmienionym falco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi