Skocz do zawartości

Żegnaj włoszczyzno – Witaj japoński pokemonie.

navaho
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrek nie tylko widziałem ale i jeździłem na nowym duku 1098! i powiem ci że jakoś tej "legendy" w hooy nie czułem!

Za to nowe ZX10R czy nowe R1 zrobiło na mnie o wiele większe wrażenie! Ale tak naprawdę to jest łorewer czy jeździsz 4R czy V czy 600 czy Lytrem jak i tak wprawny jeździec na lichej 600 wyjebie lamusa na 1000!!! Mam nadzieje ze chociaż kilka razy w sezonie dosiadacze lytrów z tematu wybiorą się na tor swoimi maszynami...bo i tak potencjalnie są preclami na swoich preclowozach za <50tyś. plnówn…

a jeśli chodzi o jazdę to w ogóle strzał w kolano bo mistrz jest jeden! i na pewno nie jeździ na gejo-włoszczyźnie! Vale mu mówią...

Drag Star Forever :)

Edytowane przez ernestZL

Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie!

Ale tak naprawdę to jest łorewer czy jeździsz 4R czy V czy 600 czy Lytrem jak i tak wprawny jeździec na lichej 600 wyjebie lamusa na 1000!!! Mam nadzieje ze chociaż kilka razy w sezonie dosiadacze lytrów z tematu wybiorą się na tor swoimi maszynami...bo i tak potencjalnie są preclami na swoich preclowozach za <50tyś. plnówn…

No ernest nie przesadzaj mi się raz udało skutera wyprzedzić, jeszcze trochę poćwiczę to może znowu kiedyś dam radę.

A na tor - no coś ty, chcesz żeby mi kto motura obtarł, a wiesz jak tam szybko opony znikają a poza tym można się tam wyłożyć i kombinezon zniszczyć ... nie dziękuję potrzymam maszynę w garażu i będę na nią patrzeć ... ładna jest. :wink:

Zeczywiscie kolego miales pecha z Falco :(

Moja naszczescie ma sie dobrze i to nawet bardzo, a do tych co porownuja RSV i Falco to powiem tyle jest co porownywac :) po przeprowadzonych modernizacjach ktore u mnie juz sie prawie koncza jest troche lepiej niz RSV :) z japonja nie ma takiej frajdy tuningu co z wloszczyzna :) na razi enic nie zdradzam ale jak skoncze to sie pochwale calkiem odmienionym falco :)