Anarch Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 jezuuuuusupeeeerwczoraj prowadzilem moj moto do kolesia zeby mii wyregulowala z garazu do niego jest duzyyy kawalzaraz po szkolepo tym jak wszystko skrecilemhehenabiegalem sie z nimod choleryokazalo sie ze wkrecilem zapchany kraniki bieglem po stary do garazuw nieraz mi zapalal tylko nie moglem wyczuc jak kiedy dodac gazudopiero na spokojni na prostej do garazu malej uliczcewzialem go na pychto poczulem moment kiedy ozywa i sobie kolo garazu posmigalem kolo 20elektryke rozkrecalem w lampie i okazalo sie ze wszyskto ok skrecilem dumny z siebie jestem :)tera moge powiedziec z moich dotychczasowych doswiadczen ze moto jest lepsze od kobity przynajmniej dla mniejak mi sie skoncza wydatki to zrobie mu fotyna razie musze 25 zyta na olej wydac bo kupilem wczesniej buteleczke 0,2 lzara ide do garazu znow na nim posmigac i do p.z.u. hahaostatni raz czulem takie zarabiste uczucie jak skakalem z prawie 40-metrowego mostu w pazdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Gratulacje :) Pierwsza jazda zawsze jest najlepsza. Ja po znimie jak swoją honde złożyłem i przejechałem sie tylko po podwórku to cieszyłem sie jak dziecko z tony cukierków. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Ja tylkoo czekam kiedy wreszcie zaczne sezon bo do tej pory to nie mozna mojej jazdy nazwac rozpoczeciem sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 ja tez czekam az dokoncze sprzeta ( czyli troche sobie poczekam :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 tera moge powiedziec z moich dotychczasowych doswiadczen ze moto jest lepsze od kobity przynajmniej dla mnie od razu widac ze "kobity" nie miales :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Przecież Cypher ma kobite :) JA też sie tak jarałem jak jechałem pierwszy raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 No ja ,tez wczoraj zrobilem swojego Ogara 200 i idzzie mi jak burza :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SiwY=- Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Congratulations :):):):) ja tez juz sie nie moge doczekac az odpale swoja "golareczke" (czyt. Jawazuki) :) i poczuje ten niepowtarzalny wiater w we wlosach hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Przecież Cypher ma kobite :) Tak tylko ze to napisal anarch :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Gratulacje brachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Gratuluje :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Gratulacje :) Pamiętam jak pierwszy raz odpaliłem mojego bzyka - pikawa waliła jak oszalała a micha się cieszyła jakbym milion $ wygrał :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Pierwsza jazda jest jak pierwszy stosunek. :lol: Nie zawsze udany, ale na zawsze pozostaje w pamieci. :mrgreen: Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 moto jest lepsze od kobity przynajmniej dla mnie a jeszcze lepiej jak kobita i Ty hmm na wiekszym moto (OCENZUROWANO) :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 jezdzi jak mazenietylko ze narazie pyrkam 30 km /h godzine bo na dotarciupoprawka kobite(y)mialemi mam porownaniejak tylko bede mogl dac wieksze obciazenieto se jakas bede wozil juz pare chetnych dzis na mrozie u babci bylem - gdzies z 8 km od mojego garazuspoko bylo tylko lapy zmarzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi