colahondax11 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Cześc. Jeśli ktos zna przeszłość tego motocykla niech cos o nim napisze. Bo cena dośc atrakcyjna jak na ten rocznik...aż za atrakcyjna a niechciałbym sie wpier*olić na mine,nie wiem czy kupie ale przyznam że sie troche zastanawiam. Dzięki za odp. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=776121512 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) a co z X'em ? :( Kolor: Niebieski na fotach jest czerwony chyba :D "niezbyt profesjonalnie naprawiony i polakierowany" ludzie kantuja na ogol, ukrywaja wady, oby opchnac... Edytowane 11 Października 2009 przez Dav!doV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Sprzedawca to handlarz,ma zero komentarzy na koncie,trzeba uważać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Juz sobie odpuścił tego sprzęta na szczęście, jak dla mnie duże prawopodobieństwo że jest to paździeż. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Hej. Odpuściłem sobie kupno tej maszynki,ktos ostudził mój zapał na to cacko :bigrazz: Mimo wszystko jesli ktos cos wie o tym egzemplarzu prosze pisac,chętnie się czegos dowiem..ot zwykła ciekawość. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Zdjecia robione w Pile bodajze ( rejon poznanskiej?) no to jaki to problem podjechac i ladnie poprosic pana handlarza o zdjecie owiewek ? :] Wtedy duzo by sie wyjasnilo jak wielkie te szlify/dzwony byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Poza tym - obrzydliwa czerwona szyba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Zdjecia robione w Pile bodajze ( rejon poznanskiej?) no to jaki to problem podjechac i ladnie poprosic pana handlarza o zdjecie owiewek ? :] Wtedy duzo by sie wyjasnilo jak wielkie te szlify/dzwony byly. Taaa byłem umówiony z handlarzem na pewną godzine ale zadzwonił chwilke przed i stwierdził że ma akurat klienta i chyba go sprzeda...a po godzinie zadzwonił ponownie że jednak nie sprzedał. Troche dziwne mi się to wydało i odpuściłęm sobie dalsze dyskusje...tymbardziej że mówił o nastepnym kliencie który miał jutro przyjechać....podziękowałem. Teraz mi sie nawet nie chce jechać go oglądać... Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Nie jedź chłopie złoty. Sprzęt jest szkaradny jak noc listopadowa. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Etam. Jak jest z wlkp to trzeba było jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ojej :icon_eek: Wiadomo, co to byl za ''slizg'' a potem ta nieprofesjonalna naprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ojej :icon_eek: Wiadomo, co to byl za ''slizg'' a potem ta nieprofesjonalna naprawa? pewnie ślizg z przystankiem z którego powstała niezła hybryda, co do naprawy: poksylina, młotek, gwoździe, taśma i farby plakatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 pewnie ślizg z przystankiem z którego powstała niezła hybryda, co do naprawy: poksylina, młotek, gwoździe, taśma i farby plakatowe. A widziales go, czy tak pie**olisz bez sensu? Ostatnio ktos mnie opieprzyl na forum, ze zabieram glos nie znajac tematu. I wiesz co? Mial racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 to że wygląda ch*****o nic nie znaczy. Może naprawde ktoś go źle naprawił, może miał ślizga a może przyj****ał w ściane. Jeśli nie oglądaliście to nie ma co wymyślać dziwnych teorii. Cena adekwatna do stanu. Ale wiadomo jak to w polsce jest- każdy chciałby mieć nówke sztukę za połowe ceny... Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Slizg nic nie znaczy,nie widziałem jeszcze kilkuletniego motocykla sportowego bez jakiejś wywrotki,chyba że jeżdżony wirtualnie.Ważne żeby nie był po ostrym dzwonie i pokrzywiony.Kosmetykę zawsze można zrobić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi