Tiger Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja już mam karte to sie nie martwie ale jak ktoś młotszy bendzie chciał zdać to zda np. w cargo ale bendzie to troche kosztowałop chyba 50 zł płaci sie raz zdaje się do skutku. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuFFel Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ej jezeli jestem w szkole podstawowej 8) to moge jakos zrobic karte motorerowa?? Aha mam 12 lat(szosta klasa)?? A od ilu lat można robić kartę motorowerową ?? Było wcześniej jasno napisane, żę od 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 To jescze roczek... Niestety... :cry: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ale zescie temata odkopali:D:D:D karte mozesz zdac sobie i teraz, ale otrzymasz ja do reki w dniu ukonczenia 13 roku zycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 To jescze roczek... Niestety... mam pytanko dlaczego masz wpisana fauszywa date urodzenia pewnie pomylka o dwa lata :) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 To jescze roczek... Niestety... mam pytanko dlaczego masz wpisana fauszywa date urodzenia pewnie pomylka o dwa lata ;) :lol:On pisal do białegomałego :) KArte jest bardzo łatwo zdać 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 On pisal do białegomałego :lol: a no fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 karte mozesz zdac sobie i teraz' date=' ale otrzymasz ja do reki w dniu ukonczenia 13 roku zycia...[/quote'] Wątpie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jak pójdziesz do gimnazjum to wtedy będziesz zdawał na karte motorowerową i nie kombinuj w podztawówce bo tam możesz zrobic tylko karte rowerową. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 brysma racjeTo wogule nie jest przestrzegane. Sam mam "motorower" ktory ma 110cm3 pojemnosci i jedzie ponad 110km/h....ale i tak niek tego nie sprawdzi. Karty nie mam bo nikomu w szkole nie chce sie dupy ruszyc zeby nam ja zrobic. Wiec wzialem podrecznik dla kierowcow i ucze sie przepisow bez karty. Przynajmniej bede wiedzial jak jezdzic! http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wiec wzialem podrecznik dla kierowcow i ucze sie przepisow bez karty. Jesteś jedym z wyjątków, którzy nie dość, że jeżdżą, to się przepisów uczą :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 brysma racjeTo wogule nie jest przestrzegane. Sam mam "motorower" ktory ma 110cm3 pojemnosci i jedzie ponad 110km/h....ale i tak niek tego nie sprawdzi. Karty nie mam bo nikomu w szkole nie chce sie dupy ruszyc zeby nam ja zrobic. Wiec wzialem podrecznik dla kierowcow i ucze sie przepisow bez karty. Przynajmniej bede wiedzial jak jezdzic! a może to Tobie się niechce ruszyć żeby do kogoś zagadać? jak chcesz coś w szkole załatwić to musisz sam inicjatywe wykazać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja karte zdalem w 1 gim także bez problemu bo juz wczesniej woziłem sie swoim simkiem po wsi;) Lecz musze przyznać że jedyne co umiałem to znaki :roll: a potem wszelkich przepisów uczyłem sie juz podczas jazdy. Co prawda nie wyjechałem zaraz na centrum miasta i sie uczyłem ale stopniowo. Innego sposobu niema bo coćby nauczyc sie przepisow to itak stosowac sie do nich uczysz na drodze:) Teraz czekam na egzamin na A1 i nawet zbyt duzo sie nie musiałem uczyc przepisow bo wiekoszośc znam. Pzdr. PS. Co do kart od 15 lat to co zrobia z prawkiem a1? Moim zdaniem 13 alt to odpowiedni wiek tylko że powinno to byc lepiej przeprowadzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 a może to Tobie się niechce ruszyć żeby do kogoś zagadać? jak chcesz coś w szkole załatwić to musisz sam inicjatywe wykazać!w nie ktorych szkolach to nie pomoze poprostu NIE i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Co do kart od 15 lat to co zrobia z prawkiem a1Karta motorowerowa do 125ccm 8) Już w tym temacie było wszystko napisane i ta karta od 15 lat nie przeszła. Temat był zalozony rok temu? jakoś tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi