Skocz do zawartości

Jak ABSOLUTNIE NIE czyścić łańcucha.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Włóż całą łapę, to też nie boli.

Ból można odczuwać jako przyjemność, trzeba tylko mieć podejście psychiczne do tego. Jak mi zmieliło łapę w łańcuchu to siedziałem 7 godzin na pogotowiu, nie dali nic przeciwbólowego nawet, ale miła pani pielęgniarka pół godziny kaleczyła się z przecinaniem obrączki na tym najbardziej uszkodzonym palcu. Na koniec jakiś medyk umył mi rany twardą szczotką a`la szczotka do paznokci, zawinął bandażem i powiedział że mam wrócić za 2 dni bo dziś nie mają czasu na montaż ręki. :banghead: Więc wsiadłem na moto i pojechałem do domu. Fajnie się jechało przez Londyn z pieluchą nawiniętą na prawą dłoń. :biggrin: Wróciłem za 2 dni na operację, odsiedziałem swoje 11 godzin na poczekalni, w piżamce. Po operacji obudziłem się ostro naćpany Morfinką, powiedziałem że idę zapalić fajkę, odpiąłem się od kroplówki i pojechałem do domu metrem. Wcale nie rzucałem się woczy, naćpany jak mops, z łapą zawiniętą ponad łokieć i motylkiem od kroplówki w drugim ramieniu. :biggrin: Zanim dojechałem do domu to policja już na mnie czekała pod domem. Przyjechali zapytać czy wszystko wporzo, czy dobrze się czuję, czy czegoś mi trzeba i czy wyjąłem motylka z ręki żeby nie stracić krwi. Martwili się że coś mi się stało. :biggrin:

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Starszy moj jak i sporo jego znajomych ma mniejsze lub wieksze ubytki w upalczeniu dloni. Chyba tamto pokolenie, nie przejmowala sie czy maszyna jest w biegu, wkladajac rece w jej mechanizmy.

Teraz juz ludzie chyba bardziej doceniaja swoje zdrowie i bezpieczenstwo: http://i.pinger.pl/pgr87/b1d1c7760009b9bc4...by_renniron.jpg

Heh. Właśnie myślałem o tym zdjęciu. :biggrin: Mam to na NK w swojej galerii. Jako przypomnienie.

Maro78 - nie pękaj. Też się cieszę że prawą mi wkręciło bo jestem leworęczny. Mańkuty to jednak zdolne ludzie, jak kasują to prawą rękę. A prawusy też prawą. I kto jest lepszy? :biggrin: :buttrock:

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Wytłumaczcie mi po kiego chu... czyścić moto na włączonym silniku na biegu?

Przecież to sprzeczne z zasadami BHP i p. poż. :icon_twisted:

Wyobraź sobie że na świecie istnieją jednostki które pier**lą wszelkie zasady, włącznie z BHP i P.poż. :biggrin: