wojtek-rr Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No panowie,pojechaliście z tymi fotami i opisami.Miałem dzisiaj czyścić łańcuch,ale sobie darowałem,jutro to zrobię jak ochłonę trochę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Wlasnie skonczylem czyscic. Wkrecilo szmatke, delikatnie charatnelo palec, ale nawet nie boli. Zly dzien na czyszczenie lancucha:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Włóż całą łapę, to też nie boli. Ból można odczuwać jako przyjemność, trzeba tylko mieć podejście psychiczne do tego. Jak mi zmieliło łapę w łańcuchu to siedziałem 7 godzin na pogotowiu, nie dali nic przeciwbólowego nawet, ale miła pani pielęgniarka pół godziny kaleczyła się z przecinaniem obrączki na tym najbardziej uszkodzonym palcu. Na koniec jakiś medyk umył mi rany twardą szczotką a`la szczotka do paznokci, zawinął bandażem i powiedział że mam wrócić za 2 dni bo dziś nie mają czasu na montaż ręki. :banghead: Więc wsiadłem na moto i pojechałem do domu. Fajnie się jechało przez Londyn z pieluchą nawiniętą na prawą dłoń. :biggrin: Wróciłem za 2 dni na operację, odsiedziałem swoje 11 godzin na poczekalni, w piżamce. Po operacji obudziłem się ostro naćpany Morfinką, powiedziałem że idę zapalić fajkę, odpiąłem się od kroplówki i pojechałem do domu metrem. Wcale nie rzucałem się woczy, naćpany jak mops, z łapą zawiniętą ponad łokieć i motylkiem od kroplówki w drugim ramieniu. :biggrin: Zanim dojechałem do domu to policja już na mnie czekała pod domem. Przyjechali zapytać czy wszystko wporzo, czy dobrze się czuję, czy czegoś mi trzeba i czy wyjąłem motylka z ręki żeby nie stracić krwi. Martwili się że coś mi się stało. :biggrin: Edytowane 26 Września 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ad. zdjęć - gościu optymistycznie podszedł do sprawy pisząc, że na szczęście jest leworęczny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Starszy moj jak i sporo jego znajomych ma mniejsze lub wieksze ubytki w upalczeniu dloni. Chyba tamto pokolenie, nie przejmowala sie czy maszyna jest w biegu, wkladajac rece w jej mechanizmy. Teraz juz ludzie chyba bardziej doceniaja swoje zdrowie i bezpieczenstwo: http://i.pinger.pl/pgr87/b1d1c7760009b9bc4...by_renniron.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Heh. Właśnie myślałem o tym zdjęciu. :biggrin: Mam to na NK w swojej galerii. Jako przypomnienie. Maro78 - nie pękaj. Też się cieszę że prawą mi wkręciło bo jestem leworęczny. Mańkuty to jednak zdolne ludzie, jak kasują to prawą rękę. A prawusy też prawą. I kto jest lepszy? :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wytłumaczcie mi po kiego chu... czyścić moto na włączonym silniku na biegu? Przecież to sprzeczne z zasadami BHP i p. poż. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor 1 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dobrze,że nie mam centralnej, tylko kosę, bo jeszcze też przyszło by mi do głowy czyścić na biegu... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Wytłumaczcie mi po kiego chu... czyścić moto na włączonym silniku na biegu? Przecież to sprzeczne z zasadami BHP i p. poż. :icon_twisted: Wyobraź sobie że na świecie istnieją jednostki które pier**lą wszelkie zasady, włącznie z BHP i P.poż. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Wyobraź sobie że na świecie istnieją jednostki które pier**lą wszelkie zasady, włącznie z BHP i P.poż. :biggrin: zabrzmiało zupełnie jak :icon_arrow: http://www.youtube.com/watch?v=kY7Cg3sKsTA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi