oscar Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W nawiazaniu do tematu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=118884 Kto sie wybiera z W-wy? I kiedy planujecie jechac? Ja pewnie bede lecial w piatek ok. poludnia. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Kto sie wybiera z W-wy? I kiedy planujecie jechac? Ja pewnie bede lecial w piatek ok. poludnia. Też bym się wybrał, tylko nie wiem jak z noclegiem Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 LOL- dopiero teraz o tym usłyszałem. Co tam jest interesującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Tama jest. I żubry ponoć też. A poza tym to nuuuuudy, panie, nuuuudy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 LOL- dopiero teraz o tym usłyszałem. Co tam jest interesującego? NIC. Nie zawracaj sobie głowy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Tama jest. I żubry ponoć też. A poza tym to nuuuuudy, panie, nuuuudy.... Tamy nie widziałem, żubra też nie ........ Zadupie. Straszne. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 żubr, bóbr, krowa, kura, kaczka..... a jak tama pęknie to wszyscy będą zalani. Jak nie pęknie też będą :biggrin: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 P.s Lecę w piątek o 15:02 och**ałeś Killer??!! :icon_eek: Tak wcześnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Byle nie przekraczać 250km/h...i to jej obiecałem. Ja pewnie ruszę około 16, ale skoro masz takie limity, to spotkamy się na trasie :wink: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No to pewnie zobaczymy sie na miejscu. Chyba że zweryfikujesz godzinę wyjazdu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nreb Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 My też chcemy śmignąć tam wczesnym popołudniem w piątek. Jaka tam jest tama? W życiu jej nie widziałem. Igor, o której lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jaka tam jest tama? W życiu jej nie widziałem. Bo większość tamy jest zasłonięta zalewem Sulejowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 My też chcemy śmignąć tam wczesnym popołudniem w piątek. Jaka tam jest tama? W życiu jej nie widziałem. Igor, o której lecisz? Wy na 2oo czy garbatą? Myślę, żeby się z arbajtu ciut urwać i takoż wczesnym popołudniem wyjechać. Ale konkrety będą później, bliżej terminu. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ja wyjadę o 13. Też pewnie się spotkamy na trasie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Co zrobić, nie mam serca spowalniać prawie 1000 cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi