Skocz do zawartości

Wypadek pytanie

maciasgta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
ps.Ks udzielił na tym forum wielu pożytecznych i fachowych porad i choćby z tego powodu należy mu się szacunek flesje.gif

Jasne i tego podważać wcale nie zamierzam , ale mógłby czasem posluchac innych, starac sie jakos normalnie prowadzic rozmowę, zamiast się wywyższać i pokazywac, moze nie dosłownie ale pokazywac ze ktos jest gorszy od niego, wie mniej itd. Bo Panem świata nie jest....

Dobrej nocy Panowie! Moze jutro bedzie lepsze dzien :-)

Edytowane przez Veteranos

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

wojtek-rr napisał:

ps.Ks udzielił na tym forum wielu pożytecznych i fachowych porad i choćby z tego powodu należy mu się szacunek :flesje:

jannikiel, Adam M. czy konikkonik udzielaja zawsze pozytecznych, profesjonalnych i konkretnych porad po ktorych widac, ze plyna z ich wlasnego doswiadczenia. I zawsze podchodza do pytajacego z szacunkiem i kultura osobista, mimo ze mozna miec calkowita pewnosc, iz goruja nad nim swoja wiedza i doswiadczeniem. Pewnie znalazloby sie jeszcze kilka takich osob na forum. Tych Panow szanuje i nigdy nie zdecydowalbym sie potraktowac ich tak jak KS'a, ktory dla odmiany produkuje posty tasmowo i szczerze mowiac nie przypominam sobie tych jego pozytecznych i fachowych porad w zalewie samouwielbienia i mieszania z blotem innych uzytkownikow forum, ktorych zawsze stawia w pozycji swoich przeciwnikow i probuje zgnoic.

P.S. ernestZL, poprosze o jedna koszulke dla mnie :)

Edytowane przez PeKaWu

ernestZL napisał:

...ale połowa motocyklowych for leje z Ciebie-powaga-na jednym już poszły zamówiena na koszulki z Twoim avatarem a na plecach... :) :

Zamow mi prosze jedna w XXL :biggrin:

YUBY napisał:

a potem jako przyjaciele popijali byśmy Martini w Twoim ogródku. :bigrazz:

Czego mnie zycie nauczyl to, w tyciu nie mozny niczego wykluczyc, wszystko jeszcze moze sie zdarzyc :icon_mrgreen:

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

KS patrzac na twoje fotki mozna co najwyzej pomyslec ze jests instruktorem ale samochodowym ... zadnego kursanta na moto nie widzialem :) nie oceniam tylko mowie o swoich spostrzezeniach ...

i uswiadom mnie tylko z jednym :) ferrari i porshe na nauke jazdy ?? czyzby niemieckie przepisy jakies ??

Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :D

https://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek

Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :)

zbyhu napisał:

Tak sobie czytajac ostatniego posta pomyslalem, ze moznaby stworzyc cos na ksztalt "bazy" niepisanych zasad jazdy na motocyklu. Kazdy mialby mozliwosc wpisania jakiejs swojej reguly, ktorej sie trzyma, ktora wyrobil w sobie na przestrzeni lat i pokonanych kilometrow, aby jezdzic bezpieczniej dla siebie.

Ja bardzo chętnie poczytałbym praktyczne porady bardziej doświadczonych forumowiczów odnośnie jazdy w polskich realiach. Wprawdzie "Strategie uliczne" trochę obejmuja ten temat, ale dość ogólnikowo i z naciskiem na przepisowość jazdy, a w korkach jednak jeździ się "trochę bardziej do przodu". :crossy:

Obawiam się tylko, że wątek szybko poszedlby w okolice licytacji "jak szybko można przelecieć wąwozem bez urywania lusterek" :D

Notturno SV napisał:

KS patrzac na twoje fotki mozna co najwyzej pomyslec ze jests instruktorem ale samochodowym ... zadnego kursanta na moto nie widzialem :) nie oceniam tylko mowie o swoich spostrzezeniach ...

nie kazdy kursant zyczy sobie aby jego Foto bylo w internecie, to raz, mam moja prywatna galerie kursantow ( nie wszystkich ).

Notturno SV napisał:

i uswiadom mnie tylko z jednym :) ferrari i porshe na nauke jazdy ?? czyzby niemieckie przepisy jakies ??

Do szkolenia mozesz uzywac kazdego auta jakiego tylko zapragniesz i jakie sciagnie Ci kursantow do szloly.

Egzamin niestety moze odbywac sie jedynie na autach ktore sa dopuszczone do odbierania egzaminow, konkretnie chodzi o tylne miejsce z prawej strony ktore zajmuje egzaminator. ma spelniac wymogi bezpieczenstwa, posiadac odpowiednie gabaryty i drzwi.

Porsche nie byl autem do nauki.

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

• 1 miesiąc temu...
  wojtek-rr napisał:

ps.Ks udzielił na tym forum wielu pożytecznych i fachowych porad i choćby z tego powodu należy mu się szacunek :flesje:

Proszę Cię-bo parsknę śmiechem :biggrin: To największy ignorant motocyklowy na tym forum-. Całą swą wiedzę czerpie z biblii pod tytułem "Motorrad" a do tego nie potrafi pisać ani po polsku ani (pożal się boże) po angielsku.

ks-rider napisał:

You'er welcomme

Co to w ogóle znaczy? Dwa wyrazy i dwa błędy. To już nie jest ignorancja-to wtórny debilizm!

Człowieku, jak nie potrafisz ,to nie używaj języka o którym nie masz pojęcia! To samo tyczy się tematów motocyklowych. Wracaj na forum motodriver(co to w ogóle jest :icon_rolleyes: ), tam masz wielu wiernych słuchaczy :icon_mrgreen:

zajc napisał:

Proszę Cię-bo parsknę śmiechem :biggrin: To największy ignorant motocyklowy na tym forum-. Całą swą wiedzę czerpie z biblii pod tytułem "Motorrad" a do tego nie potrafi pisać ani po polsku ani (pożal się boże) po angielsku.

Co to w ogóle znaczy? Dwa wyrazy i dwa błędy. To już nie jest ignorancja-to wtórny debilizm!

Człowieku, jak nie potrafisz ,to nie używaj języka o którym nie masz pojęcia! To samo tyczy się tematów motocyklowych. Wracaj na forum motodriver(co to w ogóle jest :icon_rolleyes: ), tam masz wielu wiernych słuchaczy :icon_mrgreen:

Sens,a zwłaszcza pytanie tego posta dotyczy całkiem innej sprawy.Na pewno nie poprawności języka polskiego.Więc jak masz coś do powiedzenia,to powiedz w temacie oczywiście.Szukasz i prowokujesz zaczepki.Nie o to tutaj chodzi.pozdr.

YUBY napisał:

To jest niesamowite, jak coś Zajc napiszę i to w miarę logicznie po polsku, to zaraz pojawia się Jeżyk, albo Ks.

Profesorowie filologii polskiej.

Czy wy macie powiadomienia sms :icon_question:

Powiadomienia smsowe dawali gratis do leków na demencję starczą ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...