Anarch Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Dobra koniec tematu... j*b**y h*j umowil sie wczoraj na dzisiaj o 17 00, przed 17 00 moj starszy dzwoni do niego a tu ku*wa smiec mowi ze juz rano go sprzedal, chociaz powiedzial ze dopiero o tej godzinie bedzie bo jedzie na gielde, zobaczyc jakies 125. Jestem tak wpieniony ze ja pier*ole, normalnie zalamka...........................ja pie**ole takie gnojstwo odwalicjak ja bym sie napalil a koles takie ch**stwo odwalil to bym chyba dom spalil @$#!@!#@#@ do szerokospodniowcow - zeby wam sie w lancuchy powkrecaly to zart starzy porzadni hip hopowcy kiedys u mnie w miescie razem z punkami, anarchistami i antynaziolami napieprzali nazioli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 do szerokospodniowcow - zeby wam sie w lancuchy powkrecaly Mi sie kiedyś wkręciły ale w przednią zębatke ( w HMach nie ma osłony), na szczęście moto to 50 ni nic nie bołało bo zgasł silnik, ale spodnie porwane :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Wiadomo Dresy to Tępaki, Skate is the best!!Yyyyy... a to jest jakas roznica ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Chyba coś Ci się pomyliło... może lepiej idź załóż szerokie spodnie i udaj sie pod blok popluć na chodnik? Mam je na sobie:D A różnica jest zasadnicza bo dresy to tępi ludzie którzy tylko wszystkich kroją i udają kozaków a przychodzi co do czego i są bez kumpli to SPIER###AJ w popłochu :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Ja tam nie odróżniam jednych od drugich. I dresiarze i 'skejci' noszą szerokie szelesty albo dresy i wyglądają jak lumpy - margines. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Ja nie odrozniam zadnej subkultury (ale znam wszystkie :) ), mnie interesuje czlowiek... nie ubior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Właśnie nie powinno sie osądzać człowieka tylko po wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Trajka nie przejmuj się :!: szukaj dalej DT, jest przecież lepsza niż mtx :) Aha widziałem kilka ogłoszen na www.anonse.pl i kilka na www.moto.a4.pl Głowa do góry :!: Znajdziesz coś lepszego :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 taaaw teoretyce popieram kolege - ludzie powinni byc ludzmialena skejtow nastala modatak samo jak po czesci u mnie w miescie na "brudasow"to sa takie dresy tylko w innym opakowaniutakich 6 skejcikow jak kiedys na obozie do mnie samego fikalito byli cwani ale po zrobieni paru rzeczy juz raczej nie fikali i mieli szacunek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Według mnie prawdziwi skejci to spokojni ludzie - oni jeżdzą na desce albo rolkach i balnty palą które ich uspokajają. Tyle że ludzie na kazdego z szerokimi spodniami mówią skeit, a to jest nieporozumienie bo szerokie spodnie i bluza z kapturem z nikogo seitem nie czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 hmm.. ja tam za dresikami nie przpeadam, za skinami tym bardziej ale w sumie mam w ..... wszystkie te subkultury. mam dlugie wlosy i wieksza tenedencje do zalozenia glanow a nie dresika z 3 paskami i juz mnie ma ktos nazywac "brudasem" ? to niedorzeczne zupelnie jak dla mnie ale tacy sa dzis ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 brudas=plastic=metal= człowiek który słucha metaludres=tępak=debil= człowiek zgrywający cwaniakaskate=szerokie spodnie=bluza z kapturem=hip-hop=desta= człowiek spoX 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 brudas=plastic=metal= człowiek który słucha metalu dres=tępak=debil= człowiek zgrywający cwaniaka skate=szerokie spodnie=bluza z kapturem=hip-hop=desta= człowiek spoX Haha to ze jestes skejtem to wcale nie znaczy ze tylko ty jestes cool a reszta to zjeby. Jak masz dalej pisac takie glupoty to skoncz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 brudas=plastic=metal= człowiek który słucha metaludres=tępak=debil= człowiek zgrywający cwaniakaskate=szerokie spodnie=bluza z kapturem=hip-hop=desta= człowiek spoX 8) Zalosny jestes ... po prostu brak mi slow.Osobiscie nie naleze do zadnej subkultury ... chyba, ze czeste chodzenie w "metro-camo" to takze subkultura...Moj kolega jest dresiarzem ... i co, i to ze jest bystrzejszy i bardziej wyrafinowany od niejednego "normalnego" czlowieka.Takze moja qmpela jest metalem ... "brud(as)"?! ... czlowieku -- lecz sie! KONIEC Z GRZECZNYM TLUMACZENIEM ... POWIEM WPROST:DO PALANTOW KTORZY MYSLA INACZEJ:"Nie szata zdobi człowieka" - a tym bardziej, nie muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 KONIEC Z GRZECZNYM TLUMACZENIEM ... POWIEM WPROST: DO PALANTOW KTORZY MYSLA INACZEJ: "Nie szata zdobi człowieka" - a tym bardziej, nie muzyka.polac mu! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi