ONLY VTWIN Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Siemanko, miałem dzisiaj poprawkę z geografii, której niestety nie zdałem. Dałem dupy. Nie, nie będę pisał do bravo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Stary,żeby po mapie placem nie umieć jeździć? Jak byłeś mały to nigdy nie planowałeś z mapą w ręku najazdów na berlin? :D taaa, ale chwalimy się? za nakręcenie ambitnego pięknego filmu o polskich realiach nagana dyrektora - i jak tu ma się w naszej pięknej ojczyźnie kinematografia rozwijać kiedy za młodu tępią takie odruchy :P Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To co Ty, komisa z Gery pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gdyby tu o jeżdżenie palcem po mapie chodziło... Pewnie gdybym nie uciekał z lekcji to by nie było problemu. Tak, komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Trochę syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Edukacja to nie wyścig :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 O, już wiem co powiem mamie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 usprawiedliwia Cie tylko ucieczka na rzecz jazdy/pieszczenia maszyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie no, nie będę zwalał ani na robotę, ani na motor ani na nic :rolleyes: Chociaż nad marudą pracowałem od listopada do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 szkoda... Olej szkołe zostań ninja... Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi