vx800 Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 Albo poszukaj wśród motocyklistów z okolicy kolesia, który ma miejsce w garażu. Będzie o wiele taniej, albo nawet za darmo. U mnie przez cały sezon stał w garażu Junak kolegi, było miejsce na jeszcze jeden moto, a motocykliści powinni sobie pomagać. Drugie rozwiązanie to poszukać blaszanego garażu jakiegoś dziadka emeryta, który chętnie wynajmie taki za niedużą kaskę. Trzeba się rozejrzeć w ogłoszeniach w gazetach, albo skrobnąć swoje ogłoszenia i powiesić na osiedlach o wysokim średnim wieku mieszkańców. Tylko pamiętaj, żeby garaż miał podłogę, bo np. w ostatnim sezonie ukradziona została cb500 przez podkop pod blaszakiem. I zawsze zapinaj sprzęta najmocniej, jak możesz ... wiesz sześć kłódek, łańcuch, doberman ... nigdy nie za dużo ostrożności - przecież to Twoja praca dyplomowa. :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 CZeśka :-) szczyt moich marzen kilka lat temu.........Fajny motorek :-) Na jednej stronce jest przerobiena CZeśka na chopperka JEŹIUUUUU jak miodnie i słodko wygląda......Ale powiem też minusy 2 cylindry wiec podwójny problem, i spalanie........kolegi CeZeta spalała na tarsie 6 litrów w miescie przy ostrej jeździe nawet do 8 8O No ale wiadomo to, ze nie każde heh POZDRÓWKA (Kto by miał Cz do sprzedania 12V pisac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saghat Opublikowano 26 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 Słuchajcie. Jakbyście mieli jakieś zdjęcia (nie ważne ile, nie ważne jakie) dotyczące CZ-tki, to ja bym bardzo prosił o przesyłanie ich do mnie :!: Jest to dla mnie bardzo ważne :!: Dzięki z góry. My address: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 Borsukles, a ile pali ETZ? Moja TS 150 paliła koło 5 przy max wariactwie, ale mój Ojciec twierdził, że jego 5cio biegowa TS250, jak była nówka, przy ostrym "w dupę" paliła nawet 10l/100km/h.Nie jest tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Moja pali równo 5-6 l, na wysokich obrotach. Ale to jest maks co spala. Jakieś 300 km na baku + rezerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Moja pali do 5 zalezy od jazdy pogody W zimnie pali wiecej No i tez zalezy od paliwa troche Ale jak sie lagodnie jezdzi to mysle ze 3,5 moze tez spalac w koncu to 150tka JA ostatnio jezdze sobie spokojnie nie dusze jej za mocno tzn jezdzilem bo teraz juz nie jezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Saghat nie mow ze wstyd takim jezdzic bo jak byl by wstyd to ja nie jezdzil bym swojim ogarkiem 200.Raz mi sie zdazyla przygoda ze stalem na swiatlach zatrzymal sie kolo na gsx-r ubrany byl w biale adidaski dresik nike czerwono bialy otworzyl szybe w kasku i do mnie z textem "jak ci nie wstyd tym jezdzic" i nie zdazylem sie mu przyjzec bo jzu go nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Olać buraka!!! Ch** na swoim plastiku i zetrze się razem z dresem na dżem truskawkowy :twisted: [sidewinder] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Nie przejmuj się!Pewnie gościu miał kompleksy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Nie przejmuje sie bo jak bylem w czerwcu swoja "bryka" na bazarze to dawalem takiemu kolesiowi po 40 sie przejechac bo on tez kiedys na takim czyms jezdzil.Jak zeskanuje zdjecie to przysle.Wcale brzydki nie jest ma nowe chromy na kolach siedzenie nowe,lakier i polerke silnika.Kupilem go rok temy w listopadzie to najezdzic sie nie najezdzilem to robilem sobie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 ....Ile MZ pali..... przy ostrej jeździe w mieście TZ mi max..5,5 litrów....No ale różnie ktoś nazywa ostra jazde....... A JAKBY MIAŁ KTOŚ DO SPRZEDANIA CZ 350 (12) Z PAPIERAMI TO PROSZĘ NA NUMER GG LUB MAILA........ POZDRAWIAM :-) ............... MZ i CZ to DUMA DUMA DUMA !! ŻADEN WSTYD !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Redas ja pomykałem motorynką całą w niklu (fajna była) i s*ałem na to co ktoś o mnie myśli. Pewnego razu mój kumpel chciał zrobić rundkę, po krótkim szkoleniu wsiadł i pojechał. Nie daleko, bo myślał, że jak nie odpuści gazu to nogami zatrzyma. Wpieprzył się w stertę liści (jesień była). Wtedy to ja mogłem się pośmiać.Redas, wstyd to nie mieć mózgu, bo po co, przecież ma dresik. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja sie tam nie wstydze tego czego mam bo sam na niego uskladalem i wszytkie czesci czy co innego wlasnymi pieniedzmi wszytko oplacam.Pamietam jak na drugi dzien po zlozeniu po malowaniu dalem sie kumplowi przejechac (co bedzie tez na bazarze) zakrecal puscil sprzeglo i gazu dodal poszedl mu na jedno kolo tak troche i z rozpedem zachaczyl o mur :cry: ja z morda na niego a on do mnie ze myslal ze reke sobie zlamal i blotnik byl do ponownego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saghat Opublikowano 27 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Saghat nie mow ze wstyd takim jezdzic bo jak byl by wstyd to ja nie jezdzil bym swojim ogarkiem 200...A czy ja mówiłem, że to wstyd :?: hmm. Zadałem tylko niewinne pytanie. Jeśli kogoś uraziłem to sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Saghat nie mow ze wstyd takim jezdzic bo jak byl by wstyd to ja nie jezdzil bym swojim ogarkiem 200.Raz mi sie zdazyla przygoda ze stalem na swiatlach zatrzymal sie kolo na gsx-r ubrany byl w biale adidaski dresik nike czerwono bialy otworzyl szybe w kasku i do mnie z textem "jak ci nie wstyd tym jezdzic" i nie zdazylem sie mu przyjzec bo jzu go nie widzialem Coo za ch*j glupi!! kutas zaje**ny!!!!!! mam nadzieje, ze za zakretem mu silnik odpadl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi