Pyriel Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wiecie może czy przy gsx 750es z 83r. trzeba zdejmować bak aby wymienić świece? Kupiłem go niedawno i wymieniłem olej wraz z filtrem. Teraz czas na świeczki. Może to pomoże w takim przypadku: jadę pow. 5 tys i czasami czuję tak jakby nie palił momentami na wszystkie gary. Tak go coś trzyma i nagle idzie dobrze. Może świece już do wymiany i nie palą dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jak kupiles i nie wiesz w jakim sa stanie to zmien. Bak raczej musisz zdjac. Szarpanie moze miec rozne przyczyny. Np. moze byc gaznik do regulacji. Jak bedziesz zmienial swiece spojrz na ich kolor. Powinny byc koloru kawy z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 W wersji EF (czyli z całością owiewki) wystarczyło tylko zdjąć właśnie te owiewki i owiewkę przednią. PS.Mam wydrukowaną kompletną serwisówkę kilkaset stron po angielsku do wersji EF,ES i jakie tam jeszcze były... jak coś to pytaj na pw będę starał się odpowiedzieć ;] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyriel Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A spytam się jeszcze: jaki olej do niej lejecie? U mnie na liczniku ma 73 tys. Wlałem półsytetyczny Orlen 4T. Nie wiem czy to dobry olej. Taki mi polecił sprzedawca w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie wiem jakiej jakosci jest olej Orlenu. Zamien go za 6 tys km na jakis markowy polsyntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi