Słabek Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Witam!! :lol: tym razem juzw lepszym nastroju 8) śmigałem dzisiaj po lesie :flesje: poniżej przedstawiam wam kilka fotek z tego wyadu :) reszta zdjęć jest na mojej stronie www.enduro-slabek.prv.pl :( w dziale moje wypady", a następnie kliknijcie na pierwszy wypad w 2004 roku :D no nic, w lesie byłem sam więc zdjęcia robiłem albo aparatem stojącym na kasku albo wiszącym na drzewie :( no nic, to przedstawiam Wam już fotki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 fajnie ze tak se rozkopales i nawodniles ogrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Ale opona z tyłu to slick..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 fajnie ze tak se rozkopales i nawodniles ogrodek no comment`s... barany z daleka ode mnie... Ale opona z tyłu to slick.. prawdę mówiąc to pogoda mnie troche zaskoczyła. Dzisiaj w ciągu kilkunastu minut poskładałem rozłoożone części do motoru i wyleciałęm z domu jak najszybciej się tylko dało. 8) Prawdopodobnie, za dwa tygodnie, jak będę jechał po odbiór nowej manetki do Lbn-a, to kupię sobie komplecik świeżuśkich oponek 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 JAK no comment to no comment a nie jakies farmazony prawisz - a pozatym ladna ta opona z tylu chyba adekwatna do takiego endurowca jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Słabek i Artur! (oraz inni prowadzący dyskusję na podobnym poziomie jak ci Panowie). Macie 3 wyjścia:1. Albo zaczniecie rozmawiać o enduro, a nie obrażać się nawzajem. 2. Albo wrzucicie siebie nazwajem do "Ignor" i będzie spokój. 3. Albo Wasze posty zaczną znikać. Wybór należy do Was. Ja nie zamierzam się więcej powtarzać, bo mam już dość!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 1. Albo zaczniecie rozmawiać o enduro, a nie obrażać się nawzajem. z nim się tak nie da rozmawiać...2. Albo wrzucicie siebie nazwajem do "Ignor" i będzie spokój. i co mi po tym jak on mi będzie dupsko obrabiał za moimi plecami :?: :!: 3. Albo Wasze posty zaczną znikać. zastanów się czym ja Ci zawiniłem i za co chcesz usuwać moje posty. Uwierz mi, hamuję się jak tylko potrafię. To chyba jego posty powinny wylecieć z tego tematu :!: Nie wniosły nic nowego, a wręcz przeciwnie, zaczęły mieszać :!: Zastanów się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 ladna ta opona z tylu chyba adekwatna do takiego endurowca jak tykiedyś Czachor powiedział na mecie jednego z odcinków specjalnych, na Dakarze "Właśnie po oponach można poznać jak szybko ktoś jechał. Wystarczy obejrzeć opony i po ich stanie wiadomo, kto wygrał." :flesje: Nie odbierzcie tego tak jakbym się do niego porównywał, czy do innych zawodników z Dakaru, ale myślę, że ten cytat da do zrozumienia Arturowi jakim jest "endurowcem" :arrow: zna się chłopak na rzeczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Ja wczoraj tez mialem pierwszy wypad za miasto - CMka sprawowala sie swietnie. W sumie byl to moj pierwszy dalszy wypadzik na moto ktory mial na celu oswoic sie z nowym nabytkiem : )). Bylo swietnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Fajne fotki tylko oponka z tyłca Słaba :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Fajne fotki tylko oponka z tyłca Słaba :| Słaba, bo to wkońcu Słabek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 i co mi po tym jak on mi będzie dupsko obrabiał za moimi plecami Dominik dopilnuje aby ci nie obrabial :flesje: Wracajac do tematu:Ja wlasnie sie wybieram w teren ... za pare minut rowniez poczuje ten wiatr w kasku (+ namiastka błota) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Fajne fotki tylko oponka z tyłca Słaba :| Słaba, bo to wkońcu Słabek :flesje: no, no... :) dzisiaj znowu pośmigałem 8) śnieg już stopniał nawet w lesie, a na drogach suchutko :D Miałęm okazje przebujać swój tyłek Fazerem 600 z 2004 roku i podziwiać jazdę na gumce gsx-r`ów :( no nic, lecę, bo muszę porządek na dysku zrobić :D pzdr :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Zainteresowanych proszę o przeczytanie tego posta: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=12036pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 napisałbym coś o wszych rozmowach ale to chyba nie ma sensu byłem dzisiaj w gówach. jest tak mokro że hej i trochę się nie da jeździć szybko ale za to każde odkręcenie powyżej 9000/min owocuję finezyjną fontanną liści :flesje: KOCHAM TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi