cykoria Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Miałam sprzedać GSa, kupić NX 250 i miało jeszcze zostać... a jest tak - GSa jeszcze nie sprzedałam kupuję Kawasaki KL 250 za pożyczone, a nawet jak sprzedam GSa to do Tragarza muszę jeszcze dołożyć, więc pewnie i CRFa poszuka nowego garażu :icon_rolleyes: ...Kto mnie zaraził tym paskudztwem? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Znam co najmniej dwóch ludzi którzy uważają że prawie wszystko sie nadaje a co dopierio taki GS :bigrazz: też jestem takiego zdania, kwestia opony :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ...a Suzuki Bandit 400 śni mi się po nocy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czyli jednak enduraki bardzie pociągają :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Raczej turystyki... ale dobrze jak może wjechać wszędzie - nie przeczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Znam co najmniej dwóch ludzi którzy uważają że prawie wszystko sie nadaje a co dopierio taki GS :bigrazz: Spoko Tomuls. Wildek w błotku sie utaplał, ale dał radę :cool: . A po dzisiejszym dniu to i tak dojrzałem do stwierdzenia że nie ma to jak RATbike :notworthy: . Klamce i tak koparka do ziemi sięgnie jak postawi swojego "owczarza" przy Twoim "szczurze" którego dzisiaj widziałem :flesje: . Cykoria juz się możesz bać, choć wiem że to nie możliwe :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi