piórko Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Podpisuję się pod postem powyżej obiema rękoma. Choć prawda jest taka, że każdy z nas czasem miewa chwile zapomnienia... Oby nie kosztowały nikogo z nas tyle, ile ta chwila kosztowała Griszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saladin Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Chwile zapomnienia zdarzają się niestety ale moim zdaniem ważne jest jak najszybciej zdać sobie sprawę z zaistniałej sytuacji i popełnionego błędu, jak również wyciągnąć wnioski aby następny przejazd był bezpieczniejszy dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrekcb Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 W dniu 8.08.2012 o 11:29, Pyrekcb napisał: Rok, trzy.... Rok, trzy, dziesięć... ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Nie chce sie wierzyc, ze 10 lat minelo od smierci Griszy. A od naszego poznania jakies 32, czy moze 33 lata gdy mlodziutki Grzesiek wiozl mnie na bagazniku swego pierwszego Indiana 500 w okolicach ul Bema i owczesnego klubu Weteran, zeby mi pokazac jak sie jezdzi Indianem oczywiscie. Nie mialem wowczas pojecia ze w przyszlosci stanie sie "stalym punktem krajobrazu" podczas moich rzadkich warszawskich wizyt zza oceanu gdy z kazda musialem stwierdzic ze jakas czesc mojego miasta, wspomnien i kolegow zniknela, ale Grzesiek i jego pub zawsze byl. Z jego zniknieciem zostaly juz tylko same smutne powody do pojawiania sie w moim rodzinnym miescie, tak ze ostatniego roku nawet tu nie zagladalismy. Dobrze ze dodales ten post Pyrek, mialem znowu okazje wirtualnie wziasc udzial w ostatniej drodze Grzeska i posluchac jeszcze raz piosenek Ryska Riedla. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrekcb Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Na tym? 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Tak to dokladnie ten sam bagaznik, ktory kilka razy dal mi sie we znaki podczas tej przejazdzki. Grzesiek byl wowczas jednym z najmlodszych czlonkow Weterana, a mial odbudowany i niezle jezdzacy oryginalny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi